U, de petitionaris

Lever geen half werk: repareer de lift van de rode flat in Uilenstede

75 ondertekeningen

Sinds 2023 blijft de lift voor even etages in de rode flat vastzitten op de vierde verdieping. Er is nog geen oplossing gevonden. Hierdoor moeten ruim 325 bewoners incl. verhuizers het met slechts één lift doen. Teken de petitie voor een fatsoenlijke reparatie, want deze situatie is onhoudbaar.

Petitie

Wij

Bewoners, verhuizers, maaltijdbezorgers en postbezorgers van de rode flat.

 

constateren dat:

De stilhangende lift voor de even etages is sinds 2023 nog steeds niet gerepareerd, wat voor veel oponthoud in de flat zorgt. Verhuizers en bezorgers moeten regelmatig met slechts één lift werken. Dit kan gevaarlijke situaties opleveren, aangezien hulpdiensten zoals ambulancepersoneel de even etages niet met de lift kunnen bereiken.

 

en verzoeken

Een reparatie die dit probleem definitief oplost, want de eerdere reparaties waren simpelweg niet voldoende. Zorg voor een goed werkende lift.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Einddatum:
27-05-2024 
Petitionaris:
Nicolai Stensinski 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Update: Gesprek

Ik ben op 28 mei langs Duwo geweest en heb daar met sociaal beheer gesproken. De gebouw beheerder en de sociaal beheerder gaan dit verder oppakken.

+Lees meer...

Morgen of vandaag word ik teruggebeld om een verdere oplossing te bespreken. Thanks voor de handtekeningen allemaal!

28-05-2024