U, de petitionaris

Koffietijd moet blijven!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Onlangs werd bekend dat het programma koffietijd bij de huidige omroep vanaf volgend jaar niet meer uitgezonden zal worden. Dit zal een groot gemis zijn voor zeel veel kijkers, voor wie dit hun enige moment van gezelligheid kan zijn. Het zou fijn zijn als dit programma ergens te zien blijft.

Petitie

Wij

Alle mensen die koffietijd niet kunnen missen

 

constateren dat:

dat het een ramp is als koffietijd zou verdwijnen. Het is voor velen het enige gezellige moment van de dag waarop ze kunnen ontspannen. De mensen van koffietijd geven je het 'thuisgevoel'

 

en verzoeken

de staatssecretaris van Cultuur en Media te onderzoeken of het mogelijk is het programma via de publieke omroep uit te zenden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Staatssecretaris 
Petitieloket:
Einddatum:
05-12-2022 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen