U, de petitionaris

Kfc bij de a59 bij de afslag Terheijden

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Er staat vaak fille bij de a59 daarom dacht ik een kfc bij de afslag terheiden neer te zetten.

Petitie

Wij

Omwonende en chauffeurs en gebruikers van de A59

 

constateren dat:

Er staat bijna altijd fille bij de A16/A59 daarom dacht ik om bij de afslag Terheijden een KFC te bouwen. Ook is er weinig eetgelegenheid in de buurt zoals KFC en kip is het lekkerste bij KFC

 

en verzoeken

Een KFC restaurant bij de afslag Terheijden.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Drimmelen 
Petitieloket:
Einddatum:
08-04-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen