U, de petitionaris
Dsc 0096

Indexeren van pensioenen NU

439 ondertekeningen

Al 11,9% indexering loopt Het ABP achter. Terwijl de pensioenpotten maar blijven groeien, hebben wij al meer dan 10 jaar geen aanpassing gehad aan de economie. Waardevastheid is dus een farce gebleken. Wij kunnen dit niet blijven accepteren! Laat je horen! teken deze petitie! Bij voldoende handtekeningen stappen we naar de rechter, om dit aan te kaarten!

Petitie

Wij

Pensioengerechtigden

 

constateren

Oneerlijkheid van de pensioenfondsen. Met name het ABP, heeft grote winst gemaakt en grote spaarpotten worden daarmee gespekt, terwijl wij al meer dan 10 jaar geen indexering hebben gehad. 11,9% inmiddels loopt het ABP achter. En zo zijn er vast meer pensioenfondsen.

Waar stopt dit? Straks kunnen wij onze vaste lasten niet eens meer betalen. Waarom niet gewoon het geld terug in de economie en in de portemonnee van degene die hiervoor hebben gewerkt en gespaard?

Dit mag niet doorgaan zo! U beheert dit geld, Wij pensioengerechtigden zijn er eigenaar van en eisen dat u ons uitkeert waar we recht op hebben, indexeren nu!

 

en verzoeken

De Pensioenfondsen hebben vette spaarpotten en doen of zij eigenaar zijn van dit geld. Wij eisen indexering van 11,9%, zijnde achterstallig en eisen dat wij als burgers beslissen over pensioengelden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Geschiedenis

Ondertekeningen