U, de petitionaris
Q base 2018

I want Q-Base back !

Feedback:

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan andere laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen.


For 15 years ago was a festival born in Weeze Airport. Q-Base "From daylight into the darkness" This event is so much loved, but Q-Dance the organisation from Q-Base have make a end of this event.

Petitie

Wij

This Petitie is for all Q-Base fans, that subscribe for: We want Q-Base Back and not impaqt.

 

constateren

Every vote is a vote. Vote with me to hope Q-Base will be back in 2021. We are "True Die Hards"! right?!

 

en verzoeken

I started this petition because I simply cannot accept that Q-Base has disappeared. Been loyal to Q-Base for 15 years. I am was born and die with Q-Base. We real Q-Base fans do not accept it, and protest, because we want Q-Base back. Weeze Airport = Q-Base, and nothing else

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
auteursrechthouder 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Branco Bonn 

Geschiedenis

Ondertekeningen