U, de petitionaris
Hondenbeleid

Hef niets op van de loslooproute in het Noorderplantsoen

844 ondertekeningen

Op 10 februari besloot het gemeentebestuur om, naar aanleiding van enkele klachten, een gedeelte van de loslooproute voor honden in het Noorderplantsoen op te heffen. Wij zijn het hier niet mee eens en pleiten voor een meer passende oplossing door het opzetten van de dialoog tussen alle partijen.

Petitie

Wij

hondeneigenaren, verdraagzame aan- en omwonenden en andere gebruikers van het plantsoen

 

constateren dat:

  • dat het college zonder goed onderzoek en goede hoor en wederhoor besloten heeft een gedeelte van de loslooproute in het Noorderplantsoen op te heffen.
  • Een grote groep gebruikers van het plantsoen voelt zich tevens niet vertegenwoordigt door de visie en conclusie van de Buurtvereniging die slechts een klein aantal standvastige klagers vertegenwoordigt,
  • Daardoor worden zij hierin onredelijk benadeeld.
  • Ondergetekenden willen graag participeren in het onderzoek voorafgaand aan het besluitvormingsproces en vanuit empathie en verdraagzaamheid samen komen tot goede oplossingen voor een gezond gedeeld gebruik van het Noorderplantsoen.

 

en verzoeken

dit besluit terug te draaien en zich actief op te stellen bij het opzetten van dialoog tussen de verschillende partijen.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Groningen 
Petitieloket:
Einddatum:
06-03-2023 
Petitionaris:
Ton, Johanz, Fanna &Syl 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Wij Blaffen Terug! 19 februari, 13.00 uur - Muziekkoepel Noorderplantsoen

Ten eerste willen wij iedereen ontzettend bedanken voor het steunen van onze petitie!

Om onze mening nog meer kracht bij te zetten is er aanstaande zondag 19 februari om 13.00 uur een ludieke actie georganiseerd bij de muziekkoepel in het Noorderplantsoen.

Hondenbaasjes zullen met hun aangelijnde hond het Groninger volkslied mee blaffen, waarna we informatie zullen delen en met elkaar in gesprek kunnen gaan.

+Lees meer...

Zo hopen wij onze goede wil en inzichten als frequente plantsoenlopers aan de wethouder en de raad te laten zien.

Wees er bij! (niet hondenbezitters zijn uiteraard ook van harte welkom)

Zie hier de flyer

17-02-2023