U, de petitionaris

Handhaaf de snelheid en het sluipverkeer op de Zuidkade in Boskoop

4 ondertekeningen

De Zuidkade in Boskoop is een 30 kilometer zone. Er wordt systematisch te hard gereden. Met diverse schades aan geparkeerde auto's van bewoners.

Zelfs zeer recent een ongeluk met de auto van een bestuurder op zijn kant en drie auto's zwaar beschadigd en total loss. Geen gewonden, maar hoe lang duurt dit nog als er geen concrete snelheidsaanpassingen komen?

De politie voert alleen sporadisch snelheidscontroles uit, maar dit is niet genoeg. 100 meter verderop staat een basisschool.... Daarnaast wordt deze route als sluipverkeer voor veel vrachtverkeer en ander zwaar werkverkeer gebruikt. Maar ook door personenauto's.

De buurt is het zat en de gemeente moet ingrijpen op een adequate manier. Niet alleen drempels die de buurtbewoners hinderen met geluidsoverlast.

Petitie

Wij

buurtbewoners van de Zuidkade in Boskoop

 

constateren

  • dat er onvoldoende gedaan wordt door de gemeente dat het verkeer zich houdt aan de 30 kilometer zone.
  • dat er teveel zwaar werkverkeer en ander sluipverkeer door deze 30 kilometer-zone gaat.

 

en verzoeken

de snelheid aan de Zuidkade terug te dringen en zwaar werk- en ander sluipverkeer te reduceren opdat het veilig blijft en er minder schade aan de auto's en huizen ontstaat.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Alphen aan den Rijn 
Petitieloket:
Einddatum:
02.06.2023 
Petitionaris:
Nicolien Grool 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Bewijs van schade door foto's inleveren bij gemeente

Er komen steeds meer foto's binnen van schade aan auto's door te hard rijden op de Zuidkade in Boskoop.

04.03.2023