U, de petitionaris
Adm

Handhaaf de culturele vrijhaven ADM

15 ondertekeningen

Veel culturele vrijplaatsen zijn al verdwenen. Het zou zonde zijn als door complexe eigendomsverhoudingen en/of voor onwerkelijke plannen de waardevolle bijdrage van het ADM en haar spin-off op stad, land en wereld verloren zou gaan.Geen cultuur zonder subcultuur! Culturele vrijhaven ADM moet blijven.

www.admamsterdam.org, Facebook-pagina, Facebook-groep

Many cultural free places are gone already. It would be a complete loss for the city of Amsterdam, the country of Holland, and even all over the world if the the ADM would be evicted! There is no culture without subculture! ADM HAS TO STAY! For more info check all websites and pages mentioned above.

Petitie

Wij

vrienden, bezoekers, bewoners en andere belanghebbenden bij de culturele vrijhaven ADM,

 

constateren

  • dat de verwijdering van ADM een heilloze onderneming is en dat de verwijdering hiervan ten koste gaat van een stukje toekomstperspectief, niet alleen voor anders-denkenden in heel Nederland maar voor de hele maatschappij.

  • ADM is een inspiratie voor velen en is vernieuwend in hoe een maatschappij kan functioneren en een individu zijn leven kan indelen.

 

en verzoeken

Voor het belang van de mensen te kiezen die zich al bijna 20 jaar inzetten voor dit bijzondere stuk Nederland en niet voor kortzichtig winstbejag te gaan, een beleid dat ten koste gaat van Amsterdam als vooruitstrevende en cultureel relevante stad.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Amsterdam 
Petitieloket:
Einddatum:
24-07-2017 
Petitionaris:
Alexander Kappelhoff 
Organisatie:
ADM 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen