You, the petitioner
Screenshot 2019 08 24 18 17 23 1

Handen af van Spoorlijn Elst-Tiel

10 signatures

De Nederbetuwe doet momenteel een belachelijk onderzoek om de spoorlijn Elst-Tiel te gaan vervangen door een busbaan. Dit is uitermate absurd en onacceptabel! De trein doet het perfect, wordt goed gebruikt. Met een busbaan zal men moeten overstappen, het kan niet net zoveel reizigers meenemen als de trein, en zal de reistijd en milieuvervuiling toenemen. Niet te vergeten: er zal heel veel geld verloren gaan aan dit belachelijke plan. Dus kortom: verwijs dat plan onmiddelijk naar de prullenbak, en laat die lijn zoals het is! (Elektrificeer het desnoods, maar vervang het NIET door een busbaan)

Petition

We

Bewoners van de Nederbetuwe die gebruik maken van de spoorlijn Elst-Tiel en anderen.

 

observe

  • Vinden het uitermate absurd en onacceptabel dat er plannen zijn om de spoorlijn Elst-Tiel te vervangen door een busbaan.
  • de trein wordt dagelijks goed gebruikt, is veel sneller, betrouwbaarder en kan ook meer reizigers tegelijkertijd meenemen dan de bus.
  • het zal ook doodzonde zijn van het geld om dit belachelijke idee te moeten uitvoeren, en het OV aan te passen.
  • als er iets aan die lijn veranderd moet worden, elektricifeer hem dan, maar verander hem NIET naar een busbaan!

 

and request

Laat de spoorlijn Elst-Tiel wat het is, wij hebben geen behoefte aan een vervangende stinkbus, die onze treinverbinding vervangt, en alleen maar drama met zich zal meebrengen. Elektrificeer de lijn desnoods, maar verwijs dat busbaan plan ONMIDDELIJK naar de prullenbak!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Neder-Betuwe 
Petition desk:
Closing date:
23-11-2021 
Lead petitioner:
Tim Sekac 
Website:

History

Signatures