U, de petitionaris
20220427 200831

Haal Johan Derksen van de buis

366 ondertekeningen

Wij, de ondertekenaars van deze petitie, constateren dat Johan Derksen in het programma Vandaag Inside ter vermaak heeft verkondigd dat hij een dronken/slapende vrouw seksueel heeft aangerand door haar zonder toestemming met een kaars te penetreren. Hier gaat een volkomen verkeerd signaal van uit.

foto: Vandaag Inside, SBS/Talpa, 27-4-2022

Petitie

Wij

Iedereen die het ermee eens is dat iemand die verkrachting als grap op tv brengt, daar weg moet.

 

constateren dat:

In tijden van oplopende discussies over grensoverschrijdend gedrag, de zaak the Voice en de maatschappelijke gevolgen die soms ook valselijk beschuldigde personen kapotmaken, vinden wij het volkomen ongepast dat wéér een werknemer van John de Mol een negatieve rol op zich neemt aangaande seksueel grensoverschrijdend gedrag. Een verkrachting (met een kaars) als kantinehumor brengen in een goed bekeken talkshow moet keihard bestraft worden.

 

en verzoeken

John de Mol zijn verantwoording te nemen met betrekking tot het gedrag van Johan Derksen, hoe lang geleden dat ook mag zijn, en hem per direct te ontslaan als onderdeel van het programma Vandaag Inside.

Het antwoord

Mediacourant: Johan Derksen stopt met Vandaag Inside

Johan Derksen stopt per direct met tv-maken. De 73-jarige voetbalkenner heeft het gevoel dat er voor iemand als hij geen plek meer is in het Nederlandse medialandschap. (...) lees verder

 

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
werkgever 
Petitieloket:
Einddatum:
28-04-2022 
Status:
Beantwoord 
Petitionaris:
M Mulder 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Mediacourant: Johan Derksen stopt met Vandaag Inside

Johan Derksen stopt per direct met tv-maken. De 73-jarige voetbalkenner heeft het gevoel dat er voor iemand als hij geen plek meer is in het Nederlandse medialandschap.

+Lees meer...
30-04-2022