U, de petitionaris

Gooi Helmond niet op slot voor de auto

13 ondertekeningen

Het College van B & W van Helmond heeft haar mobiliteitsvisie 2040 gepresenteerd. Volgens deze visie moeten auto's zoveel mogelijk uit uit Helmond geweerd worden, met alle economische gevolgen van dien.

Petitie

Wij

Belanghebbenden bij een goede mobiele bereikbaarheid van de gemeente Helmond.

 

constateren dat:

  • Het College van B & W van de gemeente Helmond een mobiliteitsvisie voorstaat die ten doel stelt om gemotoriseerde voertuigen uit het centrum van Helmond te weren
  • Het college wil de doorstroom van het wegverkeer in de gemeente Helmond te vertragen door in het gehele gebied een snelheidslimiet van 30 km/u in te voeren, het aantal parkeerplaatsen drastisch te verminderen enzovoorts.
  • Dat op dit moment het in Nederland te doen gebruikelijk is dat mensen en goederen gebruik maken van gemotoriseerd wegverkeer
  • Dat de maatschappij zowel in sociaal alsook in economisch opzicht voor de middellange termijn afhankelijk zal zijn van gemotoriseerd wegverkeer.

 

en verzoeken

Om de mobiliteitsvisie zo aan te passen dat het ook in reƫele zin ruimte geeft aan de belangen van de inwoners en ondernemers in Helmond.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Helmond 
Petitieloket:
Einddatum:
25-08-2023 
Petitionaris:
Bob Burke 

Geschiedenis

Ondertekeningen