U, de petitionaris

Gezamenlijke jaarafsluiting klas 6, 20/21 Juli

1 ondertekening

Fat een gezamenlijke jaarafsluiting inclusief een gezamenlijk gala en gezamenlijke diploma-uitreiking wél mogelijk is op een verantwoorde manier volgens dit voorstel.

Petitie

Wij

(ouders van) leerlingen van klas 6

 

constateren

dat een gezamenlijke jaarafsluiting inclusief een gezamenlijk gala en gezamenlijke diploma-uitreiking wél mogelijk is op een verantwoorde manier volgens dit voorstel:

  • 20 of 21 Juli wordt een gezamenlijke (met alle leerlingen van klas 6 tegelijkertijd aanwezig) diploma-uitreiking georganiseerd waarbij vóór aanvang van dit evenement de coronatoegangsbewijzen van elke bezoeker wordt gecheckt met de coronacheckapp (en hierbij natuurlijk de in-en uitstroom van mensen gecontroleerd wordt). Hierdoor hoeft er volgens het RIVM geen rekening gehouden te worden met de 1,5-meter regel en kan er dus een gezamenlijke diploma-uitreiking plaatsvinden tussen bijvoorbeeld 14:00 en 18:00 op 20 of 21 Juli (deze data heeft iedereen toch al vrij gehouden namelijk).

  • Hierna gaat iedereen thuis eten en omkleden en rond 21:00 begint dan het gezamenlijke gala waarbij weer iedereens coronatoegangsbewijs wordt gecheckt bij de ingang met de coronacheckapp en de in- en uitstroom van mensen goed wordt gecontroleerd. Ook het gala kan gezamenlijk plaatsvinden, aangezien dit plan verantwoord is volgens de RIVM-richtlijnen en de 1,5 meter-regel niet gehandhaafd hoeft te worden. bron

 

en verzoeken

dat het huidige voorstel voor de jaarafsluiting van klas 6 wordt vervangen door het voorstel.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
schoolbestuur 
Petitieloket:
Petitionaris:
Emma Andersson 

Geschiedenis

Ondertekeningen