U, de petitionaris
048f6071 7163 4244 85e2 391436509810

ESPN voor alle fans ?!

REDEN VOOR AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over televisie-inhoud. De overheid gaat daar niet over, dat is aan de omroepen. Als u de mediawet wilt veranderen (waar onder andere in staat hoeveel procent van de zendtijd er wat voor soort programma's moet worden uitgezonden door de publieke omroep) dan kunt u wel een petitie starten.

Als u toch een petitie aan een omroep/bedrijf wilt richten (waar ze normaal niks mee doen), dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op http://petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd.


Ik zou graag willen zien dat ESPN er nu eens echt voor ALLE fans is! Het is ESPN alleen maar te doen om geld geld en nog eens geld. En dat terwijl ze 4 kanalen hebben!

Petitie

Wij

De Voetbalfans van Nederland, Voetbal liefhebbend nederland, en de Nederlandse stadion bezoeker.

 

constateren dat:

Dat ESPN gewoon weer eens moet gaan uitzenden met wedstrijden op de fatsoenlijke tijdstippen, en ook zoveel mogelijk. Zowel Eredivisie als KKD als TOTO KNVB Beker! ESPN heeft 4 zenders dus daarom moet dat makkelijk kunnen!

 

en verzoeken

Probeer ook eens te kijken maar de Klassieke tijdstippen van Zaterdag 19.30 en Zondag 14.30, en zend dan de meeste wedstrijden uit, dat kan gemakkelijk! Zo houd je de mensen in het stadion, en kijken er op die tijdstippen misschien ook nog eens meer mensen tegelijk!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
sportfederatie 
Petitieloket:
Einddatum:
20-01-2023 
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen