U, de petitionaris
Petitie3

Bloem & Daal Nee

322 ondertekeningen

Het comité Bloem en Daal Nee wil dat de hoek van het Stokroosveld groen blijft en niet bebouwd wordt. Met uw handtekening steunt u deze actie.

Petitie

Wij

Bewoners van Bloemenbuurt Oost in Den Haag

 

constateren dat:

Dat er serieuze plannen zijn om een groot appartementengebouw neer te zetten op de hoek van de Daal en Bergselaan en de Ranonkelstraat. Het gebouw zal de gehele ruimte beslaan tussen de Bergkerk en de Ranonkelstraat en wordt maar liefst 9 etages hoog. Dit betekent: - dat er vele mooie oude bomen gekapt worden en - dat de groene schakel tussen de bosjes van Pex en het Stokroosveld verdwijnt - dat dit plan de fietsroute door de Ranonkelstraat onveilig maakt - dat dit gebouw, tussen de bestaande bebouwing, de omgeving in één klap van groen naar steen verandert. Dit plan is een aanslag op de woonomgeving en het uitzicht van de bewoners rond het Stokroosveld. Het is te veel, te groot en te lomp.

 

en verzoeken

De gemeente het bestemmingsplan te respecteren en niet te wijzigen, dit plan niet verder te ondersteunen en geen vergunning te verlenen aan de ontwikkelaar. De ontwikkelaar om ergens te gaan bouwen waar het de omgeving beter maakt en niet slechter.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Den Haag 
Petitieloket:
Einddatum:
02-11-2016 
Antwoord verwacht:
04-04-2017 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Actiecomité "Bloem en Daal Nee" 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen