U, de petitionaris
Taverne moet blijven 2

Behoud de Taverne voor Bergen

6.672 ondertekeningen

Lieve mensen, Wij als inwoners van Bergen en omstreken en iedereen die de Taverne een warm hart toedraagt hebben jullie HULP hard nodig.

Helaas hebben we moeten constateren dat de verhuurder de huur van de Taverne heeft opgezegd. De TAVERNE MOET DAN SLUITEN!

Dit mag natuurlijk niet gebeuren. De huiskamer van ons dorp! Wilt u helpen de Taverne te behouden op deze cultuurhistorische plek?

Sinds de jaren ’60 is de Taverne een begrip in Bergen en Noord-Holland. Eigenaar Steef van Leeuwen transformeerde de Taverne tot een fijn en gezellig café met sociaal-maatschappelijke functie. Met een podium waar bekende en minder bekende (internationale) artiesten optreden. Een plek waar jong muzikaal talent een kans krijgt en ook popkoren, zangscholen en muziekverenigingen kosteloos gebruik van mogen maken. Naast live muziek vinden er culturele en literaire activiteiten plaats in de Tav, zoals poëzieavonden, spel-en quizavonden, cabaret, stand up comedy, klaverjasavonden en bridge drives. En de jeugd staat op vrijdagen naast hun ouders op de dansvloer tijdens de DJ-avonden.

Dit alles dreigt te verdwijnen doordat de verhuurder het huurcontract heeft opgezegd. Het zou eeuwig zonde zijn als de Taverne op deze cultuurhistorische plek zou verdwijnen. HOE KUNT U HELPEN? Teken de petitie en laat zien dat u graag wil dat deze plek behouden blijft!

Petitie

Wij

Inwoners van Bergen, bezoekers, gasten, liefhebbers en fans van muziekcafé Taverne in Bergen NH

 

constateren

  • De TAVERNE dreigt te verdwijnen doordat de verhuurder het huurcontract heeft opgezegd.

  • Het zou eeuwig zonde zijn als de Taverne op deze cultuurhistorische plek zou verdwijnen.

 

en verzoeken

het belang te erkennen dat de TAVERNE BERGEN NH behouden zou moeten worden.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Bergen NH 
Petitieloket:
Einddatum:
15-04-2023 
Petitionaris:
Merel haring 
Organisatie:
Taverne moet blijven 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen