U, de petitionaris

Alle games op Roblox speelbaar in Nederland

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Roblox heeft zojuist een update uitgebracht waar er verschillende dingen zijn veranderd zoals age guidelines wat een goede toevoeging is. Helaas kan je na de update bepaalde games nu niet meer spelen in OA Nederland en Belgiƫ door de regelgeving. Games met lootboxes. Veel word nu onspeelbaar.

Petitie

Wij

Mensen die spelen en vooral de spelers van de games die nu onspeelbaar worden

 

constateren dat:

Het haalt heel veel plezier uit het spel weg en zelfs een van de populairste als niet de populairste game word hier ook door getroffen en nog veel meer games op het platform. Roblox is wereldwijd populair en om de vrijheid om deze games te spelen weg te halen bij ons is vervelen voor de game zelf, roblox maar vooral ook de spelers.

 

en verzoeken

dat in iedergeval op Roblox de games nog gewoon speelbaar zijn. Het is een platform voor iedere leeftijd. Ik snap het dat bepaalde games buiten roblox niet meer speelbaar zijn. Roblox is vooral gericht op kinderen en mijn verzoek is dus om de regelgeving zo te maken dat spelers in iedergeval het spel kunnen spelen. Eerder is de optie om te ruilen uit bepaalde games ook al weggehaald, dit maakt niet zo veel uit verder.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Status:
Gesloten 

Geschiedenis

Ondertekeningen