U, de petitionaris

Steun het officiele Koningslied van John Ewbank

Steun John Ewbank's arrangement en alle artiesten die aan het officiele koningslied hebben meegewerkt. En zorg met ons dat dit lied op 30 april door alle positieve Nederlanders en nederlanders die nog durven dromen, wordt meegezongen. Maak door deze petititie een vuist tegen negatieve Nederlanders voor wie altijd het glas half leeg is en die zonder kennis van zaken maar van alles vinden.

Petitie

Wij

Dutch Times: Dutch daily Reality News Online

 

constateren

Dat Nederland vol zit met zwartkijkers die er een sport van maken om zonder kennis van zaken overal een negatieve mening over te hebben. In dit geval over het officiele koningslied van John Ewbank. Deze negativisten brengen door dit gedrag schade toe aan ons nationale "soldaat van Oranje gevoel" en ons gevoel van eenheid wat zijn bkroning zal hebben op 30 april, als onze nieuwe koning zal worden gekroond.

 

en verzoeken

Om ervoor te zorgen dat het officiele Koningslied ook door de politiek omarmd wordt en de boodschap van dit lied uit te dragen en alle nederlanders op te roepen om uit volle borst dit lied op 30 april mee te zingen.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
30.04.2013 
Status:
Gesloten 
Petitionaris:
Gerard de Ruyter 
Organisatie:
The Dutch Times  

Geschiedenis

Ondertekeningen