U, de petitionaris

Bonifatiusspeld voor Richard Nieuwenhuizen

207 ondertekeningen

Wij pleiten ervoor de overleden grensrechter Richard Nieuwenhuizen postuum de Almeerse Bonifatiusspeld toe te kennen. Zo behoudt de boodschap van 'respect naar elkaar' langer zijn waarde.

Petitie

Wij

Nederlanders

 

constateren dat:

dat de gemeente de jaarlijkse Bonifatiusspeld (die wordt uitgereikt aan een inwoner die zich in de ogen van B&W van Almere op een zeer bijzondere wijze voor de stad verdienstelijk heeft gemaakt) wil uitreiken aan iemand uit de economische sector. Wij willen dat het college hier vanaf ziet. Wij willen dat de dood van Richard Nieuwenhuizen een een beginpunt wordt waarmee we respectvoller met elkaar omgaan. De Bonfatiusspeld geeft Nieuwenhuizen die status.

 

en verzoeken

B&W van Almere om de Bonifatiusspeld niet aan iemand uit de economische sector te verstrekken(zoals voorzien) maar deze postuum uit te reiken aan Richard Nieuwenhuizen. Juist door het verkrijgen van de Bonifatiusspeld blijft de boodschap van 'Respect voor elkaar' langer klinken. Zo kan de dood van Nieuwenhuizen van onschatbare waarde zijn voor de toekomst van ons land.

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Almere 
Petitieloket:
Einddatum:
02.01.2013 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Marcel Beijer 

Geschiedenis

Ondertekeningen