U, de petitionaris
1f1f1a0d 9c7c 4a67 8b2a 02e7910c8fb6

1G regel, Iedereen een PCR-test doen voor het uitgaan

73 ondertekeningen

De gevaccineerden onder ons zijn onbewust het grootste gevaar. Ze mogen ongeacht of ze wel of geen COVID-19 hebben met hun QR-code overal naar binnen. Zo wordt corona verspreid en niet gestopt. Daarom moeten we er samen voor zorgen dat een PCR-test verplicht wordt voor iedereen die uit gaat en of op vakantie gaat. Alleen zo voorkomen we veel besmettingen. Kom op iedereen die gaat op reis of uit moeten eigen testen, alleen zo kunnen we de Corona stoppen en niet blijven door geven!!!

Petitie

Wij

Vrije Nederlandse burgers

 

constateren

Dat de gevaccineerden onder ons onbewust het grootste gevaar zijn. Ze mogen ongeacht of ze wel of geen COVID-19 hebben met hun QR code overal naar binnen. Zo wordt corona verspreid en niet gestopt.

 

en verzoeken

Dat de PCR-test verplicht wordt voor iedereen die uit gaat en of op vakantie gaat. Alleen zo voorkomen we veel besmettingen!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
28-03-2022 
Petitionaris:
AvK 

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Nou dat bedoel ik 1G regel

Nu pas is er 1G regel gekomen, dat is precies wat wij willen iedereen testen, iedereen gelijk geen discriminatie! Deel het massaal AUB..

16-11-2021