U, de petitionaris
Together4families

Wij eisen ons gezinsleven terug. NU !

653 ondertekeningen

Wij familieleden, (vaders, moeders, kinderen, opa's en oma's, broers en zussen en alle andere overige familieleden), onze lieve vrienden en kennissen maken ons allemaal ernstig zorgen om de algehele instelling, houding en gedrag van de Trias Politica.

Wilt U deze petitie nog meer steunen en meehelpen met het verspreiden? Zie rechts de links voor meer info.

Petitie

Wij

Wij vaders, moeders & kinderen, familieleden en onze vrienden en kennissen maken ons ernstig zorgen,

 

constateren

Overheden, rechters en deskundige o.a. hulpverlening, politie, beleidsmakers en politici houden in steeds grotere mate absoluut onvoldoende rekening met de fundamentele rechten en vrijheden van gezinnen en families. De overheid heeft primaire zorgplicht volwaardig ouderschap maximaal te stimuleren en niet af te breken. Onze vrijheden worden echter vaak aan de kant geschoven. Dit is o.a. in strijd met de universele mensenrechten op gezinsleven.

 

en verzoeken

Wij constateren steeds vaker dat verantwoordelijken onvoldoende kennis hebben over fundamentele pre-juridische principiële vrijheden en rechten, zelfs minachting voor de rechten van de mens en de rechten van het kind hetgeen leidt tot barbaarse handelingen. Hier moet absoluut meer aandacht voor komen, de overheid en deskundige zouden blijk en uitdrukking moeten geven door te beschermen tegen familie-ONrecht! Stop de discriminatie nu!

Huidige status

Deze petitie staat niet open om ondertekeningen te verzamelen.

 

Details

Ontvanger:
Kabinet 
Petitieloket:
Einddatum:
01-05-2011 
Status:
Ingetrokken 
Petitionaris:
Ph. M.A. Winkelhorst 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Schrijnende berichtjes...

Hallo allemaal, Soms sta ik werkelijk verstelt van de hoeveelheid schrijnende berichten die op de petitie binnenkomen en het versterkt mijn gevoelens dat WE echt iets moeten veranderen aan de jeugdhulpverlening. Schokking gewoon... Oma's die HUN kleinkinderen niet mogen zien, moeders die hun net geboren baby na enkele dagen gewoon opgehaald zien worden.

+Lees meer...

omdat ze nota bene nog geen huur woning hebben... Dat KAN TOCH NIET WAAR ZIJN... Afgrijselijk gewoon en BARBAARS.... Ik kan er maar een verklaring voorgeven en dat is GELD, er wordt gigantisch geld verdiend aan de handel in kinderen. Stilletjes hoop ik op "insiders"die flink uit de school gaan klappen, want als deze praktijken zich zomaar in NL zich afspelen moet de lijst veeeeel langer zijn en hebben we totaal geen zicht op de gang van zaken in die "zorg"keten... Als er mensen zijn die schandalige zaken kunnen doorgeven naar mij HEEEEL GRAAG... Ik zal ze geheel anoniem behandelen en de personen ALTIJD beschermen! Wil je je verhaal kwijt, dan mag je het aan mij sturen... Ik kan je ook bellen op een vast telefoonnummer.... Laat de wereld horen wat er mis is... Mijn email.. Sharkusaf@gmail.com Ik hoop dat iedereen even GOED zijn best doet om een paar handtekeningen meer op de lijst te krijgen want ze zijn echt hard nodig... Ik wens iedereen heel veel sterke, kracht en een beetje rust... p.s. Vecht als een leeuw als je dat wil en kan! Ik en velen staan achter jullie, we kennen allemaal het verdriet en het is met geen pen te beschrijven..... Veel goeds en liefs, Philip.

13-10-2010

Nu al in de toplijst...

Hallo Allemaal,   Heel opvallend de petitie staat al in de lijst van meest actieve petities! De petitie is nog de kleinste, maar wel een van de actiefste! vandaag....   Dat geeft erg goede hoop! M.vr.gr, Philip Winkelhorst.

04-10-2010

De eerste 50 zijn al ruim binnen.

Hallo, op dit moment loopt de petitie al heel erg goed... We zitten op 10 handtekeningen per uur...

+Lees meer...

Natuurlijk kan dat nog veel meer zijn, maar voor de eerste dag, zonder vooraf publiciteit vind ik dat er bijzonder... Ik hoop dat iedereen deze petitie gaat door sturen naar vrienden en kennissen.. en familie, kinderen etc. Met vriendelijke groet, Philip en Corrinna (haar hyves site voor meer info)

De hyves van een moeder...
04-10-2010