U, de petitionaris
Log stichting natuurlijk verder

1 jaar wereldreis toestaan tijdens de leerplichtige leeftijd

35 ondertekeningen

Bewuste en ondernemende ouders kunnen hun kinderen de les van hun leven leren, door ze een jaar mee op wereldreis te nemen. Deze onvergetelijke ervaring en wijsheid wordt nu ontnomen door de leerplichtwet. Sta toe dat een kind 1 jaar tijdens zijn leerplichtige leeftijd op reis gaat over de wereld.

Petitie

Wij

Roepen alle ouders op die van mening zijn dat een wereldreis bijdraagt aan de ontwikkeling.

 

constateren

Wij constateren dat er te krampachtig met de leerplichtwet wordt omgegaan. Dat het leren tijdens een wereldreis wordt onderschat. En dat het inzicht ontbreekt, dat de lesstof in een schoolgebouw te beperkt is, om je over de hele wereld te kunnen staande houden. Dat de wereld te groot is, om het kind binnen de muren van Nederland te houden, met ons beperkte onderwijs.

 

en verzoeken

Wij verzoek u, indien u ook van mening bent dat de wereld er is om (van) te leren. Dat deze ondernemende ouders in staat zijn hun kinderen te begeleiden naar zelfredzaamheid in die wereld. Dat 1 jaar uit je jeugd, een leeftijd waarin je zoveel absorbeert, een les is die onvergetelijk en van levensbelang is. Dat wij kinderen de meest waardevolle les onthouden door een leerplichtwet.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
17-07-2016 
Petitionaris:
Stichting Natuurlijk Verder 
Organisatie:
www.stichtingnverder.nl 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen