U, de petitionaris

Nieuws

Ziggo-klanten ontvangen e-mail met grote vertraging

Als u een petitie heeft ondertekend op deze site met een e-mailadres van Ziggo dan ontvangt u niet gelijk de door ons toegezegde e-mail.

Ziggo laat maar mondjesmaat e-mail toe vanaf ons. Maar door de grote petities de laatste tijd is er een reservoir van 51.396 nog te bezorgen mails die in de wachtrij staan. Nu op maandagavond 19 april om half negen. Ze druppelen langzaam binnen bij Ziggo. Meer dan ongeveer 1000 per uur is nog niet gelukt.

U kunt vragen bij Ziggo om betere dienstverlening. Dat is ons nog niet gelukt.

U kunt ook gratis een (extra) e-mailadres nemen bij deds.nl, een ander project van de vereniging Open Domein, net zoals Petities.nl dat is: maximale privacy, niet-commercieel, geen advertenties, onder Nederlandse wetgeving, geen gekkigheid. Daarmee bent u dan ook provider-onafhankelijk en kunt u voor uw internetverbinding altijd overstappen zonder uw adres kwijt te raken.

Het ziet er nog wel wat ouderwets uit, net als in 2001, maar het werkt wel. U kunt zelfs een ouderwetse homepage maken.

De vereniging Open Domein bestaat dankzij ongeveer 100 leden die €15 per jaar contributie betalen. Daar financieren we de benodigde computerapparatuur mee.

Onze sponsor is Freedom Internet. Daar kunt u ook naar overstappen! Voor uw e-mail, op een eigen domein. Dat is nog beter om onafhankelijk te blijven van een provider, want uw eigendom. Nu nog met een DSL-verbinding en op sommige plekken glasvezel. Maar alleen mail komt ook. Telefoon, televisie kan nu ook, alles volgens de hoogst mogelijke standaard. Ook wat klantenservice betreft.

19-04-2021

Deel de petitie ajb op sociale media!

Help dit onder de aandacht brengen bij minister Hugo de Jonge. Deel de petitie zodat meer mensen ondertekenen.

+Lees meer...

De link is: https://2ejanssenprik.petities.nl

Dank!

Er is een video over Günel

[https://vimeo.com/605526099] .

21-10-2021 | Petitie Günel moet blijven

NRC: Problemen bij de Belastingdienst: beschuldig niet de ambtenaren

Bezuinigingen en incompetentie van de kabinetten-Rutte ondermijnden de Belastingdienst, schrijft Sweder van Wijnbergen. (...) lees verder.

21-10-2021 | Petitie Repareer de Belastingdienst

Doorbreek de absolute macht Macht van Socoiale media

Deze petitie heb ik zojuist doorgestuurd o.a aan Tweedekamer fracties. Sociale media krijgen teveel invloed in de wereld als ''maatschappijen bijeen'' Burgers hebben niets te zeggen over hun eigen gedrag bij de gratis variant.

Dus er MOET een betaalbaar variant als keuze komen voor eigen prive en dus vrijheid afscherming !!

Lees a.u.b de petitie; Mee eens? graag ondertekenen en geef deze door via uw contend op die sociale media... hopelijk word deze dan niet geblokkeert ;-) .

DNA als ''eigendom''

Zojuist heb ik deze petitie onder aandacht gebracht bij ALLE FRACTIES v.d TWEEDEKAMER en hoop op 100% democratische steun !

Indien u als eventuele ondertekenaar deze petitie ook verder onder de aandacht wilt brengen dan zeer graag. Gebruik uw content op sociale media hiervoor.

Onze toekomst moet als het ware ''heilig'' zijn met alles wat in die verdere toekomst aan techniek ontwikkelingen gaat plaats vinden. Men is niet vroeg genoeg ''gewaarschuwd'' ! 'Met dank voor de zorg en bescherming van het individu en van de algehele mensheid alszodanig.'.

Riccardo laten slapen

Riccardo moet slapen.

21-10-2021 | Petitie Riccardo laten slapen

Helpen kan

Helpen door elke keer als u vuurwerk hoort dit te melden bij de politie, dit kan via www.politie.nl en dan klikken op meldingsformulier en dan op overlast. U hoeft alleen uw melding in te vullen en uw e-mail adres, adresgegevens en telefoonnummer is niet nodig.

+Lees meer...

Samen staan we sterk. Helpen kan ook door deze petitie te delen op sociale media en te plaatsen in lokale groepen en zoveel mogelijk mensen vragen te ondertekenen. Bij voorbaat dank voor uw tijd en moeite.

Vandaag 20 okt., ca. 18 uur is de petitie 250 keer ondertekend! Morgen raadsvergadering.

Gisteren was er een interview opname door RN7, samen met Bjorn Derksen, en verscheen een korte update in de Wegwijs. Morgen is de raadsvergadering waarin de visie besproken zal worden.

+Lees meer...

Deze is digitaal te volgen: https://ris2.ibabs.eu/Agenda/Details/wijchen/e1e9b3da-6f52-426c-ba0d-2d7c38bb1994