U, de petitionaris

Nieuws

Voor €10 een aanbeveling voor uw petitie

Op de voorpagina verschijnen alleen petities die nu populair zijn. Voor €10 kunt u een aanbeveling kopen via dit betaalverzoek die onderaan elke pagina verschijnt. Zoekmachines kunnen de petitie dan ook beter terugvinden. Mailt u ook even naar webmaster@petities.nl welke tekst u er als aanbeveling wil zien? Scan of klik voor een betaalverzoek van €10.

qr-code

29-12-2020

2600 keer ondertekend! Dank u wel! We hopen op nog meer!

Een nieuwe mijlpaal. Inmiddels (7-12-2021) hebben 2600 mensen de petitie ondertekend.

Een mooie stand.

+Lees meer...

Heel veel dank!

Op 19 januari willen we het resultaat aan de provincie aanbieden.

We hopen dat nog veel meer mensen de petitie ondertekenen. Zegt het voort, zegt het voort!

Petitie aangenomen door de Commissie voor Justitie & Veiligheid

Ik heb vanmiddag mijn petitie digitaal aangeboden aan de Commissie voor Justitie & Veiligheid, en toelichting gegeven bij de petitie.

Ik heb het idee dat dit serieus zal worden opgepakt in Den Haag en dat ik een stem heb kunnen zijn voor alle slachtoffers van narcistisch misbruik, man of vrouw.

Daarmee is mijn petitie geslaagd..

Geen Ir. voor de naam

Helaas hebben aardig wat alumni verzuimd om Ir. voor hun naam te zetten. Dat maakt het moeilijk een schatting te maken van het aantal ingenieurs in deze petitie. Wellicht willen degenen dia dat verzuimden mij een mailtje sturen op drie.gebroeders@xs4all.nl.

mondkapjesplicht oorzaak meer bacteriele parasitaire en schimmel infecties

Het dragen van mondkapjes is zeer schadelijk voor de gezondheid en betekent ook een significante emotionele onderdrukking die psychische schade veroorzaakt. In de kapjes groeien bacterien en schimmels, parasieten sneller.

+Lees meer...

De fabricage van mondkapjes is zwaar vervuilend. Veel kapjes worden in lage loonlanden onder erbarmelijke niet propere omstandigheden vervaardigd zoals ook door mensonterende kinderdwangarbeid. Mondkapjes bevatten niet afbreekbaar kankerverwekkend EO(ethyleenoxide). Het dragen van kapjes is niet alleen zinloos, het is schadelijker dan viel te vrezen. Daarom moet er direct gestopt worden met de mondkapjesplicht omdat door de plicht ontelbaar veel mensen ziek of zieker worden en komen te overlijden.

07-12-2021 | Petitie Stop de mondkapjesplicht

**NIEUWSFLITS**

Ik heb vandaag een gesprek gehad bij ‘t GNR. Dat zou door mij/ons als tamelijk positief ervaren kunnen worden, want ze zijn mij redelijk tegemoet gekomen en het doel van de petitie is in zekere mate behaald.

+Lees meer...

Het GNR heeft besloten dat Bram en Spekkie mogen blijven tot hun dood. Da’s ietsie verbetering t.o.v. hun vorige besluit dat ze weg moesten. Ze zijn nu al 12 en daarmee lichtelijk bejaard en kunnen zo’n 15-20 worden. Enige nadeel is dat er van hun uit dan evengoed geen nieuwe generatie zou mogen komen, zoals dat tot nu toe al decennia gaat. Da’s best jammer, want velen zouden deze nostalgische aloude Huizense traditie in stand willen houden. Ze hebben zoveel vrienden en medeverzorgers die er veel plezier aan beleven dat het een soort gemeenschappelijk bezit is geworden. Nu is de grote vraag of ik tevreden en dankbaar moet zijn voor wat we nu bereikt hebben of dat er strijd geleverd moet worden om te behalen wat eigenlijk de wens is…?! Ze hebben wel als optie aangedragen dat ik met alle vrienden, betrokkenen en medeverzorgers zou kunnen gaan zoeken naar een ander landje in Huizen waar wel langer en meerdere generaties varkentjes zouden mogen wonen zodat de traditie in zekere mate voortgezet kan gaan worden en veel mensen er nog steeds van kunnen genieten. Al verliezen we daarmee wel de vaste plek. Ideeën?! bramspekkie@gmail.com

06-12-2021 | Petitie Bram en Spekkie moeten blijven

Goed nieuws

Op 25 november diende de beroepszaak van Günel tegen de IND. En binnen twee weken lag er een uitspraak.

+Lees meer...

Gúnel heeft deze zaak gewonnen! Daarmee is de kous nog niet af. De IND kan nog in hoger beroep gaan tegen deze uitspraak van de rechtbank Utrecht. laten we hopen dat dat niet gebeurt. 12 jaar in onzekerheid leven is lang genoeg. Dus we laten deze petitie nog even lopen. Er zijn ook veel handtekeningen op papier verzameld

06-12-2021 | Petitie Günel moet blijven

Petitie wordt aangeboden!

Op 7 december is dan het eindelijk zover, om 13:30 zal de petitie zal door Burgemeester en wethouder in ontvangst worden genomen op het gemeentehuis.

Hiermee sluiten we deze petitie af en hebben we met 2.092 stemmen luid en duidelijk laten horen dat wij het er niet mee eens zijn..

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

7 december 2021 overhandiging

Op dinsdag 7 december 2021 wordt deze petitie overhandigd aan de gemeente Ouder-Amstel.

06-12-2021 | Petitie Geen DIFTAR in Ouder-Amstel