You, the petitioner

Updates

Voor €10 een aanbeveling voor uw petitie

Op de voorpagina verschijnen alleen petities die nu populair zijn. Voor €10 kunt u een aanbeveling kopen via dit betaalverzoek die onderaan elke pagina verschijnt. Zoekmachines kunnen de petitie dan ook beter terugvinden. Mailt u ook even naar webmaster@petities.nl welke tekst u er als aanbeveling wil zien? Scan of klik voor een betaalverzoek van €10.

qr-code

2020-12-29

Op naar de 300 unieke handtekeningen!

Na 2 dagen al bijna 300 unieke handtekeningen! En vandaag ook een artikel hierover in de Limburger. Blijf delen op social media en vooral de petitie blijven ondertekenen om het signaal zo duidelijk mogelijk te maken richting het nieuwe college van Landgraaf! Dank voor uw steun - Lucas Baggerman (Raadslid VVD Landgraaf).

Veel nieuwe bevindingen

Het is enige tijd geleden dat ik wat heb geschreven. Graag wil ik iedereen bedanken die de laatste tijd mijn petitie hebben ondertekend!!! Het gaat om de veiligheid van elk kind en hun families en niet alleen in Nederland natuurlijk.

Het allerbeste nieuws is natuurlijk dat mijn dochter Féline die sinds 13 oktober 2016 ontvoerd is weer contact met mij wilt!!! Zij was door de "pleegvader" Dave van Loenen gebrainwasht vorig jaar en wilde daarom geen contact meer met mij.

+Read more...

Ik denk dat meneer van Loenen geschrokken is van de aansprakelijkheid brief die ik hem stuurde een paar maanden geleden.

Gisteren werd ik gebeld door een mevrouw die mij vertelde dat ik een excuus brief zou ontvangen van de overheid. Leuk, maar ik had liever in 2021 mijn dochter terug gehad.

  1. Het meisje van Teteringen die gevonden werd kerst 1990, ben ik weer verder mee gekomen. Er zijn connecties die ik vond die aan Dutroux zijn verwant en vandaar uit ben ik verder gaan zoeken. Mijn gevoel zegt me, maar dat is alleen nog een gevoel, dat de Marokkaanse Moskee in Vlissingen betrokken is en een link is m.b.t. haar moord.

  2. Op het moment heb ik de vermissing van Nyat Mehari Debretsion die vermist is uit Kruiningen in Zeeland sinds 2020. Ik heb een mogelijke connectie(s) gevonden naar die beweging in Zeeland. Trouw artikel 28 november 2016 m.b.t. de sekte meldpunt

  3. Jeroen Rietbergen, ook weer zo een uit Vlissingen in Zeeland, bekende dat hij grensoverschrijdend gedrag had vertoond. Dit is natuurlijk een enorme doorbraak, want mijn ex man Erik de Jonge is familie van hem. Net als het gros van de mensen die met kinderen werken in de provincie Zeeland, familie van mijn ex man zijn > link Trouw artikel 28 november 2016 Sekte meldpunt.

Voor nu laat ik het hier even bij. Er zijn nog vele andere zaken die ik heb onderzocht, maar dat is voor een andere post.

Het Parool: Amsterdam roept flitsbezorgers halt toe: voorlopig geen nieuwe ‘dark stores’

Amsterdam voert per direct een verbod in op de opening van nieuwe ‘dark stores’, om te voorkomen dat de stad de controle verliest over de onstuimige groei van flitsbezorging. ‘Airbnb en Uber hebben bewezen: zonder regels (...) lees verder.

Verbeter wetgeving aanpak seksuele intimidatie: ratificeer ILO Verdrag (C190)

De petitionaris van de petitie Verbeter wetgeving aanpak seksuele intimidatie: ratificeer ILO Verdrag (C190) vraagt u de petitie te ondertekenen:

"Vandaag in alle kranten verschenen, op de voorpagina van de Volkskrant, op de radio... "

ratificeeriloverdrag.petities.nl

"Nodig anderen ook uit te ondertekenen!"

Wilt u deze of een andere petitie ook aandacht geven hier? .

2022-01-27

Weer open dankzij acties

Naast winkels, het onderwijs, sportclubs, beoefening van kunst en cultuur en contactberoepen (...) openen (...) dus ook de horeca, bioscopen, theaters, musea, concertzalen, dierentuinen en pretparken hun deuren.

Bron: Rijksoverheid.nl

REACTIE PETITIONARIS

Vandaag 26 januari 2022 is een bijzondere dag. We zijn weer open! De vele acties die de afgelopen weken zijn opgezet hebben hun doel niet gemist.

+Read more...

Dank jullie wel voor het ondertekenen van deze petitie.

Hopelijk blijven we nu open, ook in het najaar. Zorg er a.u.b. voor dat u zo goed als mogelijk de coronamaatregelen naleeft, hopelijk helpt dat ook.

Amsterdam City zal het ondernemersbelang blijven voortzetten; nu in Amsterdam nog de voorgenomen reclamebelasting van tafel en het behouden van de grotere terrassen in de binnenstad van Amsterdam.

Het belangrijkste is dat de bezoekersstroom weer op gang komt. Bent u ondernemer in de binnenstad van Amsterdam en wilt u op de hoogte blijven van de belangenbehartiging voor ondernemers?

Wordt dan lid van Chainels Amsterdam City. Het is gratis.

Veel succes met de (her)opening van uw zaak!

Met vriendelijke groet,

Christine Govaert

2022-01-26 | Petition Open horeca en retail

Ondertekenmogelijkheid verlengd

Het bestuur heeft besloten om de petitie langer open te houden. Morgen wordt een tussenstand aan de gemeente aangeboden.

Namens de gehele stichting willen we u allen alvast hartelijk danken voor de grote steun! Blijf de petitie delen; er zijn al te weinig sterrenwachten in het Noorden.

+Read more...

Laten we in ieder geval proberen de onze functioneel te houden!

Petitie overhandigen

De petitie zal vrijdag 28 januari worden overhandigd aan minister Rob Jetten.

Reactie Ministerie van Economisch Zaken & Klimaat:

Dank voor het onder de aandacht brengen van uw petitie.

Ik wil benadrukken het vervelend te vinden dat de energierekening van huishoudens aangesloten op een warmtenet in veel gevallen fors stijgen, net als de energierekening van huishoudens die met gas stoken. De maximumtarieven voor warmte zijn op dit moment nog gekoppeld aan de gasprijs. Het kabinet en specifiek Minister Jetten vindt deze koppeling in toenemende mate onwenselijk en werkt aan een wijziging van de Warmtewet, daarmee worden de maximumtarieven losgekoppeld van de gasprijzen, maar gekoppeld aan de daadwerkelijke kosten van de warmte.

Minister Jetten is zeer betrokken bij dit onderwerp en zal snelheid maken met de loskoppeling van de warmtetarieven van de gasprijzen.

.

Resultaat!

Het begint lekker te lopen! Binnenkort is er een gesprek met de gemeentesecretaris. En a.s.

+Read more...

vrijdag een interview met de Tubantia. Houd dus de krant in de gaten, dan kun je meer lezen. De website www.ervaringsdeskundigenhandicapborne.nl is onder constructie. Zodra deze online is, informeer ik jullie weer. Dank je wel, en herinner je vrienden/familie nog een keer aan de petitie