U, de petitionaris

Nieuws

Periodieke hersteltoeslag voor jeugdzorgletsel

Petitionaris Meike Pangkey vraagt u de petitie Periodieke hersteltoeslag voor jeugdzorgletsel te ondertekenen:

"Klik hier om onze petitie te ondertekenen of klik hier voor onze website jeugdzorgletsel.nl"

jeugdzorgletsel.petities.nl

Wilt u deze of een andere petitie ook aandacht geven hier?

01-10-2020

Dit is zeer belangrijk

BELANGRIJK.

18-01-2021 | Petitie #freelukibobo

Aantasting monumentale status buitenplaats Soestdijk

Plannen ook strijdig met de monumentale status van de buitenplaats Soestdijk. Het moet anders!.

Basisscholen nog steeds niet open!

Beste lezers

Gisteren lekte er al iets uit, en vandaag werd het zeker: Ook de basisscholen blijven dicht tot zeker 8 februari. Dat is een ramp! Teken deze petitie dus, en zorg er mede voor dat de scholen weer open kunnen.

.

17-01-2021 | Petitie Doe de school weer open

Nieuwe Landelijke Campagne

Update #SaveTheDate Start Rechtszaak tegen Vattenfall 1 feb. 2021 mbt

natuur- en #omgevingsvergunning

Als @VattenfallNL zijn zin krijgt komt in Diemen Grootste #biomassa #houtstookcentrale van NL! Daarom per 2801 Nieuwe Landelijke Campagne:

"Tour de #Biomassa - StopVattenfall.nl"

Volg ons: Comite Schone Lucht Check out Fenna Swart (@fenokkio): https://twitter.com/fenokkio?s=08

Meer info volgt.

Aanmeldbeleid gemeente Utrecht op NOS 8 uur Journaal

Op vrijdag 15 februari heeft het NOS tijd besteed aan het aanmeldbeleid in de gemeente Utrecht.

Te zien vanaf 19 minuten:

https://www.npostart.nl/nos-journaal/15-01-2021/POW_04819799.

Bedankt voor uw steun.

Bedankt voor uw steun. U was eerder alert dan diegenen in de huidige hoog oplaaiende discussie waarbij de huisarts nog steeds niet serieus genomen wordt. Het respect voor het vak van de huisarts is onomkeerbaar aangetast in mijn opinie.

De petitie is gesloten.

.

Open alles nu en berecht alle corrupte politici en bestuurders en hun handlangers UNLOCK THE WORLD

beste mensen,

UNLOCK WITH LOVE

Het is nu of nooit en een kwestie van leven of de dood.Wilt u allen zsm de politiek, de pers en omroepen dringend verzoeken te stoppen met nep nieuws omdat zij en ingehuurde liegende influensers en leugenaars zoals gates tedros fauci, macron, trudeau, merkel, rutte v dissel en oosterhaus bezig zijn met het internationaal kondigen van niet bewezen corona besmettingen, angstzaaierij en propaganda leugens zoals dat er zoveel mensen aan corona dood gaan, hetgeen een pertinente onwaarheid is, alleen al wegens het feit dat er geen autopsie rapporten zijn waaruit blijkt dat zoveel mensen aan corona zijn overleden,

bovendien geven de corona pcr testen bij iedereen die ooit eens griep heeft gehad, of nu griepklachten heeft, een positieve uitslag, de uitvinder vd pcr test Kerry Mullis, bevestigde dat, en het is bewezen door duizenden wetenschappers van over de hele wereld dat de pcr test niet deugt, en geen enkele PCR uitslag betrouwbaar is om corona mee aan te tonen. Dat betekent dat de in laboratoria vastgestelde besmettingen niet alleen een grote vergissing maar een leugen zijn !

De lock down en beperking vd vrijheid( en de schending vd grondwet) zijn gebaseerd op de pcr-test, en omdat de pcr test niet deugt en WHO EN RIVM zoals aangetoond is glashard liegen is er geen enkele basis en geen geldige reden voor welke spoedwet of lockdown dan ook.

+Lees meer...

Bovendien zijn alle lock-maatregelen volledig in strijd met de Universele Mensenrechten.

Weet goed: 99,7 procent vd mensen overlijd niet door griep, elk jaar overlijden tussen 7000 en 12000 mensen in Nederland agv een zware griep, dat zijn veelal ouderen met of zonder onderliggende aandoeningen en een zwak immuunstelsel.

Het RIVM en de WHO kunnen dat niet langer ontkennen, ze hebben immers jarenlang de mortaliteit cijfers bekend gemaakt en ineens in 2021 is de griep WEG uit hun statistieken en word de griep sterfte zonder bewijs aan corona toegeschreven.Dat is bedrog !

Dat betekent dus ook dat WHO en RIVM absoluut niet betrouwbaar zijn, en omroepen pers en media en iedereen dit moet weten, zodat het angst zaaien en verkondigen van fakenieuws en leugens STOPT waar gates tedros fauci macron merkel trudeau en ruttes bende en hun ingehuurde liegende virologen zoals oosterhaus en v dissel mee zijn begonnen om met opzet de wereld bang te maken en middels illegale bonds en corona herstelfondsen honderden miljarden te STELEN van U de burgers!

Alarmeer iedereen en informeer de mensen over de schadelijke gevolgen van vaccinatie met het niet deugdelijk geteste corona vaccin. Laat U niet wijsmaken dat 10 000 den mensen na de testvaccinatie goed en wel beter werden, want er zijn in de korte tijd van experimenteren helemaal geen tienduizenden mensen getest en uit tal van landen komen berichten en clips binnen van mensen die door vaccinatie doodziek zijn geworden. Er zijn op 16 januari 2021 vaccinatie doden te betreuren, het is vreselijk. De clips van zeer ernstige verminking en sterfte door de corona vaccinaties zijn te gruwelijk om te publiceren.

De 300 landen die gelocked zijn moeten nu echt zoals de rest van de wereld al is eensgezind open, de schade als gevolg van het crimineel wanbeleid en de op leugens gebaseerde lock en vaccinatie met giftige rotzooi( en rna muterende cellen van geaborteerde babies) is niet in woorden uit te drukken, HET IS GRUWELIJK en word steeds erger als wij burgers de kop in het zand steken en uit angst onze stem niet laten horen. READ Grapperhaus corona leugens op film vastgelegd

Wij burgers dienen nu unaniem de leugens van gates, oosterhaus, tedros, fauci, macron, trudeau rutte en zijn handlangers te verwerpen, te UNLOCKEN en de corrupte misdadigers stuk voor stuk te berechten, want weet anders gaat alles kapot dat u dierbaar is en dan is er geen vrijheid, veiligheid, recht en vrede voor U en de toekomende generaties.

Het bedrog moet stoppen. doe allen mee en maak een einde aan het politiek schrikbewind, corruptie media leugens en de vernietiging van de wereld.

Red de wereld, weg met alle leugens, corruptie en bedrog !

UNITED UNLOCK WILL WITH LOVE

EENDRACHT MAAKT DE MACHT MAAK OPEN MET LIEFDE !

OPEN ALLES NU !

Stan Rams

Motie 'alternatieve therapieën' ingediend

Op 13 januari heeft kamerlid Van Haga in de Tweede Kamer de volgende motie ingediend:

'De kamer verzoekt de regering om de contactberoepen die alternatieve geneeswijzen uitoefenen toe te voegen aan de lijst van uitgezonderde contactberoepen.'

Over de motie wordt woensdag 20 januari gestemd.

Om de andere politieke fracties op et roepen deze motie te steunen is de volgende mail verstuurd:

Geachte ...

Wij willen uw aandacht vragen voor de motie Alternatieve therapieën, ingediend door de heer Van Haga en mevrouw Van Kooten-Arisen.

Wij hebben samen met andere petities om deze motie gevraagd omdat het ministerie van VWS tot op heden niet voornemens was om de lijst van uitgezonderde beroepen uit te breiden. De petities vanuit de alternatieve zorg hebben nu al samen meer dan 70.000 ondertekenaars.

Veel (vaak chronisch zieke) patiënten maken gebruik van de alternatieve zorg omdat de reguliere zorg geen werkzame behandeling (meer) kan bieden.

+Lees meer...

De enige zorg waarbij diegenen baat hebben is de alternatieve zorg.

Het beleid van de regering is er op gericht om contactmomenten en reisbewegingen zo veel mogelijk te beperken, zonder de noodzakelijke medische zorg te verhinderen. Met het verbieden van contactberoepen in de alternatieve zorg om dit beroep uit te oefenen wordt chronisch zieke patiënten juist de toegang tot de voor hen enige en dus noodzakelijke zorg onthouden.

Een tweede reden die de minister noemt is dat deze beroepsgroepen niet tot het medische beroep behoren. Het tevens uitzonderen op de lijst van Opticien, Audicien en Dierenarts (geen van allen medische beroepen) geeft aan dat er ook andere redenen kunnen zijn om beroepsgroepen toe te voegen aan de lijst van uitzonderingen.

De introductie van de engelse variant van het virus mag niet betekenen dat chronisch zieken, die afhankelijk zijn van de alternatieve zorg, deze niet kunnen krijgen en aan hun lot worden overgelaten. Wij kunnen ons niet voorstellen u / uw partij verantwoording wilt dragen dat dit nog langer voortduurt.

Het steunen van de motie van heer deer Kuzu over dit onderwerp ontraden wij. Weliswaar heeft deze motie dezelfde intentie, maar de voorwaarde van het hebben van een BIG geregistreerde opleiding leidt er toe dat de uitvoering van deze motie geen effect zal hebben. Dit omdat de BIG vereisten alleen betrekking hebben op een aantal beroepen in de reguliere zorg. Beroepen behorende tot de alternatieve geneeswijzen moeten voldoen aan hoge opleidingseisen die door de zorgverzekeraars worden gesteld, inhoudende een therapie gerichte HBO opleiding en een opleiding medische basiskennis.

Piet Leunis, Petitionaris 'Houd alternatieve zorg open tijdens lockdown’