U, de petitionaris

Nieuwtjes

Masterclass petities voor organisaties

Het donatie- en crowdfundingplatform 'pay it forward' organiseert vier masterclasses over petities. Let wel, dit is vooral gericht op organisaties. Het belang van de organisatie staat voorop: "aandacht vragen voor waar jouw non-profit voor staat, middel om een nieuwe doelgroep te bereiken, mensen worden direct lid van jouw non-profit community." U leert alles over het inzetten van de (nieuwe) petitietool op dat platform.

Zie ook hun eigen blogposting erover. In Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam zal een bijeenkomst zijn in het najaar.

09-08-2017

Wordt dit de zoveelste leugen???

Nederland blijkt betrokken bij de aanslag in iran zal dat ook weer met een leugen worden weg gelachen.

https://www.nu.nl/politiek/5478401/minister-blok-vraagt-iraanse-collega-uitleg-beschuldiging-aanslag.html.

Bewonersinitiatief

Participatie van alle Rotterdammers te bevorderen.

Woensdag vergadert de Tweede Kamer over Kweekvlees

Beste Kweekvlees optimist,

Enige tijd geleden heb je de petitie “Kweekvlees is er, laat ons het proeven” ondertekend. De petitie heeft tot kamervragen geleid en komende woensdag 26 september om 13:30 vindt een live debat plaats over de kwestie.

+Lees meer...

Voorafgaand aan deze bijeenkomst, om 13:15 zullen we de door 3282 mensen ondertekende petitie aanbieden. De tweede kamer commissie voor Landbouw, Natuur en Voedselkwaliteit heeft diverse partijen uitgenodigd input te geven in een zogenaamd rondetafelgesprek. Uiteraard blijven we de kwestie actief volgen en houden we jullie op de hoogte.

Tot zover, dank voor je steun.

Koert van Mensvoort Creative director Next Nature Network www.nextnature.net

schoolplein

hekken komen er helaas niet maar we zijn druk bezig met een andere oplossing die hopenljk veel gaat bieden....wordt vervolgt.

Update

De gemeente heeft gereageerd.

De straten die niet direct aan een weg liggen, worden heroverwogen. De Paardenbuurt krijgt alsnog een huiscontainer en de wijk rondom het Gemma Frisiuspad gaat mee in heroverweging.

+Lees meer...

Voor sommige straten is een derde container geen optie en daar worden extra wijkcontainers geplaatst. De mensen zullen in elk geval geen 200-300 meter hoeven te lopen.

Mochten mensen uit bovengenoemde wijken hun mening willen delen, stuur dan uw straat en huisnummer inclusief uw mening. Een naam is niet noodzakelijk; het is anoniem.

Deze Petitie wordt aangeboden

Het bestuur van Stichting Restore Justice heeft toestemming gekregen deze petitie aan te bieden aan de Vaste Kamercommissie Justitie en Veiligheid op 9 oktober a.s. in het gebouw van de Tweede Kamer. Dank voor uw ondertekeningen: we doen ons best deze zaak onder de aandacht van politiek en media te krijgen..

Milieueffectrapportage Ontwerpbestemmingsplan afgekeurd

De Commissie MER (Milieueffectrapportage) heeft het ontwerpbestemmingsplan van de bouw aan de bosrand afgekeurd, omdat de effecten van het plan op natuur en landschap te onduidelijk zijn in het rapport. Er is extra onderzoek nodig.

+Lees meer...

Voordeel is dat we meer tijd hebben om nog meer ondertekeningen te verzamelen, op naar de 500 ondertekeningen!

RTV Noord Holland maakte een item over onze petitie!