You, the petitioner

Updates

KPN bezorgt e-mail met vertraging

Net zoals laatst gebeurde bij Ziggo komt e-mail van petities.nl nu bij KPN-klanten niet of vertraagd binnen.

Wij hebben er maandag 13 september melding van gemaakt en in reactie daarop zijn de filters van de leverancier van KPN nu aangepast. Het probleem zou op 13 september rond 15:00 zijn verholpen, maar wij ontvingen 's avonds die dag nog klachten dat KPN de bevestigingsmail niet of vertraagd binnen komt.

Op woensdag 15 september is onze klacht doorgestuurd naar de beheerders van de KPN-mailservers nadat we bewijsmateriaal hebben aangeleverd.

Het lijkt erop dat petities.nl een maximaal aantal e-mails per zoveel minuten mag afleveren. Soms komt een e-mail er gelijk door en bij een weigering door KPN gaat de mail weer bij ons in de wachtrij en wordt later opnieuw aangeboden. Met onvoorspelbaar succes. Het is aan KPN om dit op te lossen, net zoals eerder bij Ziggo.

Overigens, als u nog een goede internetprovider zoekt, denk eens aan Freedom.nl. Niet toevallig onze sponsor. Sowieso voor toegang (via glasvezel of via de telefoonlijn), hosting en vanaf volgende week ook voor louter e-mail.

2021-09-13

**NIEUWSFLITS**

Ik heb vandaag een gesprek gehad bij ‘t GNR. Dat zou door mij/ons als tamelijk positief ervaren kunnen worden, want ze zijn mij redelijk tegemoet gekomen en het doel van de petitie is in zekere mate behaald.

+Read more...

Het GNR heeft besloten dat Bram en Spekkie mogen blijven tot hun dood. Da’s ietsie verbetering t.o.v. hun vorige besluit dat ze weg moesten. Ze zijn nu al 12 en daarmee lichtelijk bejaard en kunnen zo’n 15-20 worden. Enige nadeel is dat er van hun uit dan evengoed geen nieuwe generatie zou mogen komen, zoals dat tot nu toe al decennia gaat. Da’s best jammer, want velen zouden deze nostalgische aloude Huizense traditie in stand willen houden. Ze hebben zoveel vrienden en medeverzorgers die er veel plezier aan beleven dat het een soort gemeenschappelijk bezit is geworden. Nu is de grote vraag of ik tevreden en dankbaar moet zijn voor wat we nu bereikt hebben of dat er strijd geleverd moet worden om te behalen wat eigenlijk de wens is…?! Ze hebben wel als optie aangedragen dat ik met alle vrienden, betrokkenen en medeverzorgers zou kunnen gaan zoeken naar een ander landje in Huizen waar wel langer en meerdere generaties varkentjes zouden mogen wonen zodat de traditie in zekere mate voortgezet kan gaan worden en veel mensen er nog steeds van kunnen genieten. Al verliezen we daarmee wel de vaste plek. Ideeën?! bramspekkie@gmail.com

2021-12-06 | Petition Bram en Spekkie moeten blijven

Goed nieuws

Op 25 november diende de beroepszaak van Günel tegen de IND. En binnen twee weken lag er een uitspraak.

+Read more...

Gúnel heeft deze zaak gewonnen! Daarmee is de kous nog niet af. De IND kan nog in hoger beroep gaan tegen deze uitspraak van de rechtbank Utrecht. laten we hopen dat dat niet gebeurt. 12 jaar in onzekerheid leven is lang genoeg. Dus we laten deze petitie nog even lopen. Er zijn ook veel handtekeningen op papier verzameld

2021-12-06 | Petition Günel moet blijven

Petitie wordt aangeboden !

Op 7 december is dan het eindelijk zover, om 13:30 zal de petitie zal door Burgemeester en wethouder in ontvangst worden genomen op het gemeentehuis.

Hiermee sluiten we deze petitie af en hebben we met 2092 stemmen luid en duidelijk laten horen dat wij het er niet mee eens zijn..

2021-12-06 | Petition Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

7 december 2021 overhandiging

Op dinsdag 7 december 2021 wordt deze petitie overhandigd aan de gemeente Ouder-Amstel.

2021-12-06 | Petition Geen DIFTAR in Ouder-Amstel

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is deze petitie gestart 'Behoud de kostbare waarden van bomen en bossen in Son en Breugel'. Toen waren de werkzaamheden in de bossen nog niet begonnen.

+Read more...

Inmiddels is duidelijk geworden in het Sonse bos (bij de wijken Het Harde Ven en Het Zand) hoe groot de kaalslag is, waardoor er van onze bossen als een geliefde omgeving om in tot rust te komen en van te genieten niets overblijft.

Het volgende bos op de planning is het Sonse Bergen bos. Daarom een nieuwe petitie, om op te komen voor dat wat waarde voor ons inwoners heeft als het gaat om onze directe omgeving, wat deze voor ons betekent en op welke wijze wij hiervoor zorg willen dragen, iets wat niet mogelijk is omdat de participatie van inwoners niet gezocht wordt.

Deze petitie blijft ook voor ondertekening open staan, omdat aan het verzoek dat hierin gedaan wordt nog niet is voldaan. Maar dit kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn

Twee petities

Op 31 augustus 2021 is de petitie 'Behoud de kostbare waarden van bomen en bossen in Son en Breugel' gestart. Toen waren de werkzaamheden in de bossen nog niet begonnen.

+Read more...

Inmiddels is duidelijk hoe groot de kaalslag is, waardoor er van onze bossen als een geliefde omgeving om in tot rust te komen en van te genieten niets overblijft.

Het volgende bos op de planning is het Sonse Bergen bos. Omdat inwoner participatie niet uitgenodigd wordt aangaande de bossen en om toch op te kunnen komen voor dat wat waarde voor ons inwoners heeft als het gaat om onze directe omgeving, deze nieuwe petitie.

Wil je op de hoogte blijven van nieuws over deze petitie, dan kan dat via de nieuwsberichten die hier geplaatst worden of via Facebook

De andere petitie blijft ook open staan, omdat aan het verzoek dat daarin gedaan wordt nog niet is voldaan. Maar dit kan veranderen wanneer de gemeenteraadsverkiezingen in maart 2022 gehouden zijn.

Uitspraak Raad van State

Beste ondertekenaars, De Raad van State heeft geoordeeld, dat de plannen van de GOL mogen worden uitgevoerd. Wel moet de provincie de stikstofkwestie nog 'repareren'.

+Read more...

Die uitspraak is teleurstellend voor ons als FBL. Ruim twee jaren hebben we gestreden voor behoud van de dijk in de Baardwijkse Overlaat en voor een betere oplossing voor de fietsroute door dat gebied.

Schande

"Halverwege de jaren 70 werd een eredoctoraat uitgereikt aan Prof.Dr.Ir. Adriaan van Wijngaarden.

+Read more...

Ik was daarbij aanwezig omdat deze top-wetenschapper een goede vriend van wijlen mijn ouders en mij was. Ik studeerde aan de TU Delft en herinner mij de plechtigheid in de grote aula nog goed. Dat men thans besloten heeft F. Timmermans een eredoctoraat te verlenen is een regelrechte schande en een belediging aan het adres van alle ingenieurs met een eredoctoraat. Ir. G.Hille b.i. Amstelveen"