U, de petitionaris

Nieuwtjes

Bevestigen ondertekening (nog) niet met Outlook Mobile

Er komen e-mails binnen op webmaster@petities.nl met klachten van mensen die hun ondertekening niet kunnen bevestigen met "Verzonden vanuit Outlook Mobile" of "Verzonden met Windows Mail" onderin hun bericht.

Gebruikers van Microsoft Outlook op de mobiel kunnen hun ondertekening niet bevestigen omdat de link niet klikbaar is. De link kleurt wel groen, maar daar blijft het bij.

We raden Outlook Mobile-gebruikers en anderen die de link niet kunnen volgen aan om de e-mail door te sturen naar/te lezen op een andere computer. Ook kunt u de in onze mail genoemde link natuurlijk overtypen, maar dat is heel erg lastig. Kopiëren van de link kan niet zomaar. Dat is wel mogelijk als u de e-mail eerst beantwoordt of doorstuurt. Bij het bewerken van de e-mail kunt u er dan voor kiezen onze e-mail volledig te tonen. Met wat gepriegel kunt u de link dan kopiëren en weer in een webbrowser plakken.

Zodra wij, op termijn, e-mails in HTML-formaat versturen en niet als een gewone e-mail zullen de links niet meer groen kleuren in Outlook Mobile.

OutlookMobile-link OutlookMobile-copy-link

20-01-2016

Petitie wordt aangeboden

Vrijdag 27 oktober zal de petitie worden aangeboden aan de gemeente om 11 uur..

We zijn de 500 gepasseerd!

Onze petitie "Meer geld naar het wetenschappelijk onderwijs" is zojuist meer dan 500 maal ondertekend, en de teller loopt razendsnel op. We hebben nu aan alle CvB-voorzitters gevraagd of ze onze petitie willen ondersteunen.

+Lees meer...

Op 1 november zal onze petitie worden gebruikt in het kamerdebat over het regeerakkoord. Dus de tijd dringt. Verspreid de petitie daarom zoveel mogelijk in uw netwerk. Laten we met ons allen pleiten voor meer investeringen in het wetenschappelijk onderwijs en het behoud van de verwevenheid met het wetenschappelijk onderzoek!

wat te doen met de ruimte?

Er zijn ruim 300 parkeerplaatsen vrij na uitgifte van 1 ontheffing per adres. De gemeente zou nog +- 80 extra plaatsen creëren. Tel daarbij dat nooit alle vergunninghouders tegelijk in het dorp zullen zijn.

+Lees meer...

Denk aan hen die in ploegendiensten werken etc. Is het dan een bezwaar dat er voor de avond / nachten een extra ontheffing verleend word aan bewoners? Wie heeft daar last van?

16-10-2017 | Petitie Parkeren oude dorp Urk

Dag 5. Maandag. 18.00 uur, het gaat maar door

Bijzonder om te zien, elke paar minuten komt er een ondertekening bij. Het gaat maar door, van 's morgens al heel vroeg tot 's avonds laat.

+Lees meer...

Deventenaren laten massaal van zich horen. Super!

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En het verzoek van deze petitie is terug te vinden het verkiezingsprogramma van D66:

"Voor de langere termijn is het aantrekkelijk doorgaand autoverkeer meer via de A9 en de Westrandweg (A5) te leiden. Delen van de A10, zoals het stuk tussen West en Nieuw-West, kunnen dan worden omgebouwd tot stadsweg met ruimte voor nieuwe woningen en groen.".

16-10-2017 | Petitie 50km/u op de A10 West

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

In het verkiezingsprogramma van D66 wordt ook een lijn naar Schiphol genoemd:

"Ook het metronetwerk moet worden uitgebreid. Allereerst door station Sixhaven in Noord als halte aan de Noord/Zuidlijn toe te voegen en deze lijn door te trekken naar Schiphol.

+Lees meer...

Dit geeft niet alleen een meer comfortabele verbinding met de stad, het zorgt ook voor een alternatief voor de vele verstoringen op de het treintraject tussen Schiphol en Amsterdam."

16-10-2017 | Petitie Metro naar Schiphol

In het verkiezingsprogramma van D66 in Amsterdam

En ook in het verkiezingsprogramma van D66 wordt een Oost/westlijn genoemd:

"Daarnaast moet worden onderzocht of het financieel mogelijk is een nieuwe metrolijn aan te leggen, die van Oost naar West loopt en daarmee een hoogwaardige en robuuste OV-verbinding creeert voor IJburg, de nieuwe Sluisbuurt en de diverse wijken in Nieuw-West. Later kan hier ook IJburg 2 en eventueel Almere op worden aangesloten.".

Dag 4. Zondagavond. Weekend aktievoeren afsluiten. Ruim 1.800!

Het succes is geweldig, met dank aan iedereen. Onze Facebook vrienden, 'Herinner je Deventer' en De Stentor hebben dag 2 en 3 veel mensen aangesproken.

+Lees meer...

Zondag is er met dank aan 'Leven in Deventer' een 'weekend eindsprint' ingezet. Ruim 1.800 'handtekeningen'. Super! Allemaal betrokken burgers die graag zien dat er een mooi, nieuw en beter plan komt voor het Grote Kerkhof. We hebben het altijd over de Brink, maar het Grote Kerkhof is springlevend en verdiend volgens ontzettend veel mensen een prachtige herinrichting. Door naar de 2.500...?