You, the petitioner

Zwift, laat de zon voor altijd schijnen in Watopia!

REDEN VAN AFWIJZING

Helaas, petities.nl is voor petities aan de overheid en dergelijke monopolisten. Uw petitie gaat over een marktkwestie waar alternatieven voor (mogelijk) zijn. De overheid gaat daar niet over. Als de markt niet vrij genoeg is of de consument beter beschermd moet worden dan kunt u natuurlijk wel in een petitie vragen de marktwerking te verbeteren.

Als u toch een petitie aan een bedrijf wilt richten, dan kunt u een andere petitiewebsite gebruiken. Op petities.pagina.nl staan een aantal alternatieven genoemd. Voordat u een petitie aan een bedrijf richt is het handig om eerst een klacht in te dienen bij klantenservice en het antwoord af te wachten. Dat antwoord kunt u dan letterlijk citeren in een petitie, zodat iedereen kan lezen dat er niet geluisterd wordt naar de klacht.

De meeste bedrijven behandelen alle klachten systematisch. U krijgt persoonlijk antwoord en vergelijkbare klachten worden geteld en geanalyseerd. Het antwoord kunt u via internet aan anderen laten zien met de oproep ook de klantenservice erover aan te schrijven of te bellen. Eventueel kunt u een voorbeeldbrief om op te sturen laten circuleren om het gelijkgestemden makkelijker te maken de klantenservice aan te schrijven.

Ook kunt u Consumentenbond, Radar en Kassa inschakelen.


Een einde aan de regen in Watopia en de andere werelden van online fietsplatform Zwift.

Petition

We

Zwifters

 

establish that:

dat het volkomen onnodig best vaak virtueel regent in Watopia en de andere Zwift-werelden

 

and request

dat Zwift de zon eeuwig laat schijnen in Watopia en de andere werelden van Zwift (oké, Londen misschien uitgezonderd, want daar regent het nu eenmaal vaak..)

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Petition desk:
Status:
Closed 
Organisation:
Wieler Revue 

History

Signatures