You, the petitioner
Intocht zwarte pieten

Zwarte Piet mag niet verdwijnen, red onze cultuur

18,917 signatures

Met deze petitie hoop ik te bereiken dat we onze cultuur niet laten verpesten door een kleine groep mensen die tegen zwarte piet zijn. Samen met alle liefhebbers van Zwarte Piet staan we sterker dan die kleine groep cultuurverpesters!

Petition

We

Liefhebbers van Zwarte Piet en de Nederlandse cultuur

 

observe

Dat er een einde moet komen aan de Zwarte Pieten-discussie door er voor eens en altijd duidelijkheid over te creƫren dat Zwarte Piet geen racisme is! Zwarte Piet is een kindervriend en is er nooit voor gemaakt om een bepaalde cultuur of etnische groep te discrimineren!

 

and request

  • duidelijkheid over de bedoeling van Zwarte Piet
  • het terugbrengen van de originele Zwarte Piet

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Tweede Kamer 
Petition desk:
Closing date:
2017-01-24 
Lead petitioner:
Julia Mulder 
Website:

History

Signatures

Updates

Deel de petitie niet op Facebook

Petities.nl ontvangt klachten dat het delen van deze petitie op Facebook resulteert in een verwijdering van Facebook. Dit is beleid van Facebook en Petities.nl heeft daar niets mee te maken, maar u bent bij deze gewaarschuwd dat het delen van deze petitie op eigen risico is.

+Read more...

Controleer de voorwaarden van de dienstverlener waar u zaken mee doet.

  • webmaster@petities.nl
2020-12-09