You, the petitioner
Zuzu

Zuzu moet blijven

20,070 signatures

Zuzu (5) met het Downsyndroom komt uit de oorlog in Syrië, maar kan elk moment worden uitgezet naar Irak. Het land waar zijn moeder is geboren, maar waar hij zijn leven om aantoonbare redenen niet zeker is. Teken deze petitie om je stem te laten horen en uitzetting te voorkomen!

Petition

We

Vrienden, bekenden en ondersteuners van Zuzu

 

establish that:

dat achter Zuzu’s lach een getraumatiseerd jongetje schuilt. Zo heftig was zijn leven in Syrië. Wij zijn bezorgd over zijn toekomst. Zeker nu de IND hem wil uitzetten naar Irak. Zuzu maakt in dit land geen schijn van kans. Hij komt hier in een vluchtelingenkamp, waar zijn zwakke gezondheid niet bestand is tegen de slechte hygiënische omstandigheden. In Irak zal hij fysiek, mentaal én in zijn ontwikkeling achteruit gaan.

 

and request

Zuzu samen met zijn moeder Khansaa en broer Ali in Nederland een verblijfsvergunning te geven.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Staatssecretaris 
Petition desk:
Closing date:
2018-01-04 
Lead petitioner:
Deborah Ligtenberg 
Website:

History

Signatures

Updates

Ad: Advocaat vraagt uitstel van uitzetting kleuter met Down

De 6-jarige Zuzu met downsyndroom zal ernstige geestelijke schade oplopen, als hij wordt uitgezet naar Irak. Dat betoogde zijn advocaat gisterochtend voor (...) Lees verder.

2018-04-20

Zuzu heeft je hulp nodig

Dank je wel dat je de petitie "Zuzu moet blijven" hebt ondertekend. Zuzu heeft je hulp nog een keer nodig, help je alsjeblieft mee?

De petitie is al meer dan 13.000 keer getekend.

+Read more...

Khansaa, de moeder van Zuzu, is er ongelooflijk blij mee!

Wat is de bedoeling? Er is meer nodig. Jij kunt helpen door de petitie te delen op je Facebook pagina. Dan bereiken we samen nog veel meer mensen en dat is nodig.

Hoe doe je dat? Ga naar naar de Facebook pagina zuzumoetblijven (of kopieer deze link https://www.facebook.com/Zuzu-moet-blijven-1859504747400040/) en deel het bovenste bericht met daarin de link naar de petitie met je vrienden. Het kost je een minuut en het helpt echt ♥

Wist je trouwens dat steeds meer Bekende Nederlanders Zuzu steunen? Onder andere Claudia de Breij, Miss Montreal, Nasrdin Dchar, Jiggy Djé en Henk Westbroek steunen de petitie.

Dus doe mee, deel de petitie op je facebook pagina, want Zuzu moet blijven!

2017-10-15