U, de petitionaris

Zorg voor vluchtelingen

3 ondertekeningen

Veel mensen zijn op de vlucht voor honger of oorlogsgeweld. Veel Europeanen willen uit angst voor terrorisme en culturele botsingen geen vluchtelingen meer toelaten. Het is mogelijk om vluchtelingen in een veilige zone in de regio op te vangen, wanneer er gezorgd wordt voor hetgeen ze nodig hebben.

Petitie

Wij

Europeanen en wereldburgers,

 

constateren

dat er steeds meer mensen op de vlucht zijn voor honger en oorlogsgeweld. Veel minderjarige vluchtelingen zwerven alleen door Europa. Inmiddels zijn steeds meer grenzen gesloten. In steeds meer landen zijn vluchtelingen niet meer welkom, vanwege financiƫle en sociale gevolgen of uit angst voor terrorisme. Het is noodzakelijk hen hulp te bieden en dat kan het beste in veilige zones in de eigen regio.

 

en verzoeken

de EU samen met de UN om veilige zones in de regio in te stellen, waar de vluchtelingen veilig kunnen verblijven en voor hen te zorgen zodat zij kunnen overleven zonder dat Europa's binnenlandse problemen worden verergerd.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Europees Parlement 
Petitieloket:
Einddatum:
31-07-2016 
Petitionaris:
Ellen Jensen 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen