U, de petitionaris
Hart1

Zorg voor Helderse harten

2.068 ondertekeningen

Uitgebreide cardiologische zorg lijkt vanaf september niet langer vanzelfsprekend in Den Helder. Aanvaarden wij dat gelaten of laten we vanuit ons hart zien dat dit echt niet kan? Onderteken deze petitie en toon bestuurders en cardiologen dat wij ons gezamenlijk hard maken voor volwaardige zorg.

Petitie

Wij

Inwoners van Den Helder, Texel en omstreken willen volwaardige cardiologische zorg behouden.

 

constateren dat:

Dat wanneer volwaardige cardiologische zorg wegvalt de regionale zorg wordt uitgehold. Zonder IC en Cardiologie kunnen alleen simpele operaties wordt uitgevoerd in Den Helder. Bovendien krijgen patiƫnten te maken met lange reistijden. Als elke seconde telt moet eerst nog drie kwartier worden gereden. De patiƫntveiligheid staat niet langer voorop.

 

en verzoeken

Wij vragen bestuurders en cardiologen hun voornemens en beslissingen te heroverwegen en ons te garanderen dat er in de regio Den Helder een volwaardig ziekenhuis is en blijft. Dat betekent dat in het Noordwest ziekenhuis (voorheen Gemini) complexe hartzorg wordt geleverd en een volwaardige afdeling Cardiologie blijft voortbestaan.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
zorginstelling 
Petitieloket:
Einddatum:
25-10-2016 
Organisatie:
ZORG VOOR Helderse harten 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Texelse courant: Petitie tegen verdwijnen cardiologische hulp

Onder de titel ''Zorg voor Helderse harten'' roept de Noord-Hollandse Gea Mollema op haar petitie te tekenen tegen het verdwijnen van de hartzorg uit Den Helder... lees verder op texelsecourant.nl.

03-08-2016