U, de petitionaris
Afbeelding1

Zorg voor een veilige Rijksstraatweg in Elst, Utrecht

88 ondertekeningen

Op de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg ontstaan steeds vaker zeer onveilige verkeerssituaties. Hoewel het een 30 km/u zone betreft, wordt er al jaren structureel en buitensporig hard gereden. De Provincie moet de weg anders inrichten om de maximumsnelheid bij automobilisten af te dwingen.

Petitie

Wij

Inwoners van de gemeente Rhenen en specifieker de bewoners uit Elst.

 

constateren dat:

  • dat er al jaren structureel en buitensporig hard gereden wordt op de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg;
  • dat het krappe profiel van de weg , samen met het toegenomen (vracht)verkeer, zorgt voor steeds onveiligere verkeerssituatiess, geluidsoverlast, luchtverontreinigingen en schade aan huizen;
  • dat de situatie al jaren bekend is bij de Provincie (wegbeheerder) maar zij geen actie onderneemt om de weg anders in te richten;
  • dat bewoners zich al jaren beklagen én oplossingen aandragen maar zij tot op heden niet gehoord worden;
  • dat de Actiegroep Veilig door Elst vreest dat het zonder ingrijpen een kwestie van tijd is voordat het eerste slachtoffer valt.

 

en verzoeken

de lokale politiek en in het bijzonder de wegbeheerder Provincie Utrecht met klem om de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg na al die jaren veilig in te richten.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Provincie Utrecht 
Petitieloket:
Petitionaris:
Michelle Booij-Smid 
Organisatie:
Actiegroep Veilig door Elst 

Geschiedenis

Ondertekeningen