You, the petitioner
Afbeelding1

Zorg voor een veilige Rijksstraatweg in Elst, Utrecht

88 signatures

Op de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg ontstaan steeds vaker zeer onveilige verkeerssituaties. Hoewel het een 30 km/u zone betreft, wordt er al jaren structureel en buitensporig hard gereden. De Provincie moet de weg anders inrichten om de maximumsnelheid bij automobilisten af te dwingen.

Petition

We

Inwoners van de gemeente Rhenen en specifieker de bewoners uit Elst.

 

establish that:

  • dat er al jaren structureel en buitensporig hard gereden wordt op de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg;
  • dat het krappe profiel van de weg , samen met het toegenomen (vracht)verkeer, zorgt voor steeds onveiligere verkeerssituatiess, geluidsoverlast, luchtverontreinigingen en schade aan huizen;
  • dat de situatie al jaren bekend is bij de Provincie (wegbeheerder) maar zij geen actie onderneemt om de weg anders in te richten;
  • dat bewoners zich al jaren beklagen én oplossingen aandragen maar zij tot op heden niet gehoord worden;
  • dat de Actiegroep Veilig door Elst vreest dat het zonder ingrijpen een kwestie van tijd is voordat het eerste slachtoffer valt.

 

and request

de lokale politiek en in het bijzonder de wegbeheerder Provincie Utrecht met klem om de Rijksstraatweg/Elsterstraatweg na al die jaren veilig in te richten.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Provincie Utrecht 
Petition desk:
Lead petitioner:
Michelle Booij-Smid 
Organisation:
Actiegroep Veilig door Elst 

History

Signatures