U, de petitionaris
Petitie

Zorg voor een gepaste oplossing voor de gedupeerden van de TEK-regeling

15 ondertekeningen

11.000 ondernemers zijn de dupe geworden van de TEK-regeling. Een tegemoetkoming die 'bedoeld’ was om de ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode.

Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Alle ondernemers moeten de tegemoetkoming over een paar maanden terugbetalen!

Petitie

Wij

ondernemers in Nederland

 

constateren dat:

  • 11.000 'energie-intensieve mkb-ers' de dupe zijn geworden van een tegemoetkoming die 'bedoeld’ was om de ondernemers te ondersteunen in deze moeilijke periode, genaamd de Tegemoetkoming Energiekosten energie-intensief mkb-regeling.

  • Echter blijkt hier niets van waar te zijn. Alle ondernemers moeten de tegemoetkoming over een paar maanden terugbetalen!

 

en verzoeken

de Rijksdienst van Ondernemend Nederland met een gepaste oplossing te komen waardoor ondernemers weer het vertrouwen terugkrijgen in de Nederlandse overheid!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
29-04-2024 
Petitionaris:
Mark Hoogenkamp 
Organisatie:
Intersub  
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

72 miljoen euro zal grotendeels terugbetaald moeten worden door hardwerkende ondernemers.

Van de 350 miljoen euro die het ministerie van Economische Zaken dacht kwijt te zijn aan de regeling, is ruim 72 miljoen inmiddels uitgegeven. Dat bedrag kan nog oplopen: vanwege de looptijd van de regeling hebben ondernemers tot nu toe alleen voorschotten gekregen.

+Lees meer...

Bron.

Intersub strijdt voor de ondernemers die hiervan de dupe zijn. Deel deze petitie met alle ondernemers in jouw omgeving. De Nederlandse overheid moet met een gepaste oplossing komen!

30-01-2024