U, de petitionaris
Grandma hands

Zorg en medicatie moeten leverbaar blijven

639 ondertekeningen

Er zijn steeds meer problemen met leveringen van medicatie en goede zorg. De productie van medicijnen worden stilgelegd of verdwijnen zelfs compleet uit de handel. Het draait om octrooirechten (contracten en geld dus ). De zorgpremie gaat omhoog ,zorg en kwaliteit omlaag. Dit moet stoppen!

Petitie

Wij

Wij, het Nederlandse volk, patiënten, apothekers en artsen

 

constateren

  • Lijden onder het feit dat steeds meer medicatie niet meer of onvoldoende leverbaar is.

  • De oorzaak ligt niet zozeer in de grondstoffen maar in octrooien, contracten en groot financieel belang van de zorgverzekeraars.

  • Het is te belachelijk dat deze commerciële instellingen de vrije hand krijgen (machtspositie) ten koste van onze gezondheid... dit moet stoppen!

 

en verzoeken

Wij verzoeken u dat de zorgverzekering voor iedereen betaalbaar gaat worden. Dat de geprivatiseerde commerciële zorg weer naar de staat gaat en dat levensreddende en ondersteunende handelingen en medicaties ten alle tijde voorhanden zijn voor iedereen dit zonder winstoogmerk maar met oog voor de mens.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Einddatum:
25-02-2019 
Petitionaris:
Angela Visser 
Organisatie:
bezorgde moeder 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen