You, the petitioner
Kopie van 001 noman'sland2022 jessiekamp

Zorg dat No Man's Land het Utrechtse muziekklimaat kan blijven versterken

456 signatures

No Man's Land is al 12 jaar een veilige zone en bondgenoot voor talent dat zich buiten de gebaande paden begeeft. De commissie Cultuurnota 25–28 heeft echter besloten deze functie niet langer te willen ondersteunen. Help jij het belang van innovatie en een toegankelijke muzieksector duidelijk te maken?

Petition

We

Makers, (kunstvak)onderwijs, instellingen, bewoners van Utrecht, en vrienden van ver daarbuiten

 

establish that:

  • No Man's Land een cruciale schakel is in het (Utrechtse) muzikale ecosysteem
  • De methodiek van No Man's Land aantoonbare artistieke meerwaarde voor de stad en regio heeft opgeleverd
  • Zonder gemeentelijke ondersteuning de deelname van onze makers aan een inclusieve en toegankelijke culturele metropool in 2030 buiten bereik komt te liggen.

 

and request

  • de gemeente rekening te houden met de opbouw van haar culturele ecosysteem en de unieke en kwetsbare positie die ontwikkelinstellingen daarin innemen te erkennen.
  • de Gemeente Utrecht daarom ruimhartig te zijn, haar makersklimaat te beschermen, en No Man's Land te blijven ondersteunen in het belang van een vitale en actuele muzieksector.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Utrecht 
Petition desk:
Closing date:
2024-06-24 
Lead petitioner:
Robert Kouijzer 
Organisation:
De Coöperatie // No Man's Land 

History

Signatures