U, de petitionaris
Whatsapp image 2019 10 09 at 11.06.03

Zorg betalen voor een ander? Daar doen wij niet aan

50 ondertekeningen

Wij zijn 3 studenten van de Haagse Hogeschool. ZorGelijk staat voor persoonlijkere zorgpremies. Steun jij ons idee? Wij van ZorGelijk constateren dat de basis zorgverzekering voor iedereen gelijk is en gezonde mensen hier de dupe van zijn.

Petitie

Wij

Wij als gezonde, Nederlandse burgers betalen teveel zorg.

 

constateren

Wij van ZorGelijk constateren dat de basis zorgverzekering voor iedereen gelijk is en gezonde mensen hier de dupe van zijn.

 

en verzoeken

Daarom verzoeken wij dat er verschillende soorten basispremies evenredig aan het risico op ziektekosten moet worden ingesteld. Niet iedereen is even zuinig op zijn/haar leven. Wij verzoeken om vier risicogroepen te selecteren die een extra premie moeten gaan betalen bovenop hun zorgverzekeringspakket. De vier risicogroepen bestaan uit mensen die roken, mensen die overmatig alcohol tot zich nemen, drugs toedienen en een BMI vanaf 30 hebben.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Petitionaris:
Floor van der Maden 
Organisatie:
ZorGelijk 

Geschiedenis

Ondertekeningen