U, de petitionaris
Img 7078

Zomertijd afschaffen

37.393 ondertekeningen

De zomertijd is ongezond, rond het verzetten van de klok (zeker in het voorjaar) sterven de meeste mensen. Hartaanvallen, beroertes, verkeersdoden. Zoveel doden, en waarom? Omdat we dan in de zomer een uurtje langer licht hebben. Wat overigens ook niet klopt. De klok staat alleen anders.

Petitie

Wij

de inwoners van Nederland,

 

constateren

dat de zomer- en wintertijd niet meer nodig is. Mensen hebben er meer last van dan dat het nut heeft. Het uur meer daglicht waar het ooit voor ingesteld is; dat doel schiet het inmiddels allang volkomen voorbij.

 

en verzoeken

om de zomertijd af te schaffen. Het uur krijgen wij per direct terug. En volgend jaar doen we niet meer mee met de zomertijd.

Onderteken deze petitie

 

Details

Ontvanger:
Tweede Kamer 
Petitieloket:
Kenmerk:
 
Einddatum:
24-10-2017 
Antwoord verwacht:
07-11-2022 
Status:
Ondertekenbaar 
Petitionaris:
Anouk Verhaaff 
Organisatie:
https://www.facebook.com/StopDeZomertijd 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuwtjes

Eerder toegevoegd

Wat gaan we in het najaar doen?

Op zondag 29 oktober gaat de klok weer naar de goede tijd. De wintertijd. Mijn planning is om rond die tijd deze petitie ook aan de tweede-kamer aan te bieden.

+Lees meer...

Ik heb van heel veel mensen een mooi bedrag gekregen en dat wil ik inderdaad in het najaar gaan gebruiken om een weekje onbetaald vrij te nemen en mij volledig te richten op actievoeren. Hoe ik dat ga doen weet ik nog niet. Hou deze petitiepagina en Facebook dus in de gaten!!

Groet, Anouk

12-04-2017

Aanbieden van de petitie aan de tweede kamer!

In het najaar, rond de tijd dat de klok weer de originele tijd krijgt, wil ik ook graag de petitie aanbieden aan de Tweede Kamer. Laten we hopen dat we dan boven de 100.000 zitten!! Blijf de petitie dus delen!!.

28-03-2017

21.000!!

Nooit gedacht, toch gekomen!! 30.000 gaat niet meer lukken (alhoewel....), maar nu hebben we 21.000 handtekeningen!! Echt geweldig!.

22-03-2017