You, the petitioner
Copy of word 2

Zie af van overheidsbemoeienis bij religieuze instellingen

9,393 signatures

De minister voor Primair en Voortgezet Onderwijs bereidt wetgeving voor, waarmee hij zich op ongrondwettelijke wijze kan bemoeien met informeel onderwijs. Vooral moskeeën en andere religieuze organisaties zullen hieronder lijden. Daliel roept het ministerie van OCW op, hier van af te zien.

Petition

We

bezorgde burgers die hun grondwettelijke godsdienstvrijheid hoog in het vaandel hebben

 

observe

  • het voornemen van de minister (voor Primair en Voortgezet Onderwijs), om overheidsbemoeienis bij informele onderwijsinstellingen mogelijk te maken,
  • dat dit een ernstige aanval is op de grondwettelijke vrijheid van meningsuiting, vrijheid van godsdienst en levensovertuiging, vrijheid van onderwijs, vrijheid van vereniging én op het recht op gelijke behandeling (voor met name islamitische Nederlanders)

 

and request

hier volledig van af te zien en om de belijdende Nederlandse moslims niet meer te wantrouwen als zijnde gevaarlijke probleemburgers, die door 'liberalen' in het gareel zou moeten worden gehouden.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
minister 
Petition desk:
Closing date:
2023-02-19 
Lead petitioner:
Kasım Tekin 
Organisation:
Daliel 
Website:

History

Signatures