You, the petitioner
Raadhuispdrechtschool

Zeg nee tegen de renovatie van het raadhuis in Papendrecht voor €5,6 miljoen

10 signatures

Begin 2015 is bekend gemaakt dat het raadhuis aan de Markt in de gemeente Papendrecht voor € 5,6 miljoen gerenoveerd gaat worden. Het raadhuis is in slechte staat van onderhoud en het voldoet niet meer aan de eisen.

Petition

We

Inwoners en bedrijven binnen de gemeente Papendrecht

 

establish that:

De investering van € 5,6 miljoen beter ten goede kan komen aan andere projecten die noodzakelijker zijn. Zoals b.v. vervanging noodgebouw (primair) onderwijs in Papendrecht.

http://www.papendrecht.net/nieuws/2013-06-25-8703-joke-rietveld-gemeente-komt-afspraken-niet-na-omtrent-nieuwbouw-scholen.html

Kinderen zitten in lokalen waarin asbest verwerkt zit, de klimaatregeling d.m.v. lakens voor de ramen en er regenwater opvang m.b.v. pannen is.

 

and request

-De investering van € 5.600.000 voor de renovatie van het raadhuis wordt herzien. -Wat is er gebeurd met al die middelen die gereserveerd waren voor nieuwbouwprojecten, onderhoud, onderhoudsaanvragen voor de gebouwen t.b.v. het primair onderwijs die gehonoreerd waren en niet zijn uitgevoerd in afwachting van het IHP(Integraal Huisvestings Plan)?

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
Papendrecht 
Petition desk:
Closing date:
2016-06-04 
Status:
Withdrawn 
Lead petitioner:
Willem Bikker 
Website:

History

Signatures