You, the petitioner

Zeg NEE tegen de lesmethode Kriebels in je Buik

Helaas, uw petitie heeft geen herkenbare afzender. Anonieme petities zijn niet toegestaan op petities.nl. Het is noodzakelijk om de afzender te weten zodat de ontvanger van de petitie weet met wie er contact opgenomen moet worden. Ook journalisten die aandacht willen geven aan de petitie willen we (met uw toestemming) door kunnen verwijzen naar een woordvoerder. U kunt uw gegevens alsnog aanpassen en daarna opnieuw het openstellen van uw petitie aanvragen. Uw gegevens hoeven niet openbaar bij de petitie te staan als u daarvoor kiest.

Uw gegevens bereikt u na inloggen onder 'Mijn Profiel'.

Onder 'Bewerk de details' bij een petitie kunt u beslissen hoe u voor de buitenwereld zichtbaar wilt zijn. Daar kunt u ook een gelegenheidsadres om e-mail over de petitie te ontvangen zodat u dit gescheiden kunt houden van uw reguliere e-mail. Gebruikt u wel uw gewone e-mailadres om een petitie mee te starten! Dit is belangrijk voor wachtwoordherstel, een urgente vraag van ons of een journalist en andere belangrijke zaken.

U kunt dus een petitie starten zonder bekend te zijn voor de buitenwereld.

Eventueel kunt u ook uw gegevens mailen naar webmaster@petities.nl Vergeet u niet om uw petitie weer uit 'concept' te halen en te kiezen voor het openen van de petitie.


Wij, bezorgde ouders, maken ons grote zorgen om de lesmethode Kriebels in je Buik die, zoals omschreven in de MR-notulen, vanaf volgend schooljaar van start gaat.

Petition

We

Bezorgde ouders

 

establish that:

Wij constateren dat de lesmethode Kriebels in je Buik (Rutgers) niet genoeg aandacht besteedt aan culturele en religieuze diversiteit. Het is belangrijk dat seksuele voorlichting inclusief is en rekening houdt met verschillende achtergronden en waarden.

Wij zijn van mening dat ouders een belangrijke rol spelen bij de seksuele voorlichting. De inbreng van en goedkeuring van ouders is van essentieel belang.

 

and request

Wij verzoeken de school:

  • om op zoek te gaan naar een andere lesmethode seksuele vorming, die past bij de populatie van onze school;

  • om de ouders te betrekken bij de keuze voor een lesmethode seksuele vorming;

  • om de ouders tijdig in te lichten voor welke methode is gekozen, waarom en wanneer hiermee gestart wordt.

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
schoolbestuur 
Petition desk:
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Bezorgde Ouders 

History

Signatures