You, the petitioner

Zeg lidmaatschap van FIFA op

28 signatures

De FIFA heeft afgedaan, met het WK in Qatar als groot dieptepunt!

KNVB laat zien dat het menens is met mensenrechten en stop nu de samenwerking met de FIFA en richt samen met andere vooruitstrevende landen een nieuwe internationale voetbalorganisatie op die (op)staat voor voetbal én mensenrechten!

Petition

We

Oranjefans en voetballiefhebbers met een hart voor de voetbal én verbroedering, vrijheid, gelijkheid en (universele) mensenrechten.

 

observe

  • Dat het nu echt klaar is met de FIFA.
  • Niet alleen is het WK door Qatar gekocht en het organiseren daar überhaupt is een belachelijk idee.
  • De FIFA houdt op ridicule wijze de enorme schandalen (duizenden doden én gewonden) onder de pet
  • De FIFA werkt mee aan sports washing, het smoren van kritiek en ook aan het beperken van mensenrechten, ook van supporters ter plaatse.
  • Nergens blijkt uit dat de FIFA staat "For the Good of the Game. [..] For the World."

 

and request

de KNVB zo snel mogelijk het lidmaatschap van de FIFA op te zeggen en samen met andere vooruitstrevende landen een nieuwe internationale voetbalorganisatie op te richten die (op)staat voor voetbal, verbroedering, vrijheid, gelijkheid en mensenrechten. Een die toernooien vanuit dergelijke waarden aanbesteedt en organiserende landen spelregels oplegt in plaats van andersom.

Laat zien dat het menens is met mensenrechten en stop nu de samenwerking met de FIFA!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
sportfederatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
M. Buist 

History

Signatures