U, de petitionaris
Logo large

Ypeloweg veilig

1.360 ondertekeningen

Zéér gevaarlijke verkeerssituaties op de Ypeloweg (voor zowel fietsers, wandelaars als gemotoriseerd verkeer) vragen om een veilige oplossing: een vrij liggend fietspad in combinatie met herinrichting van de Ypeloweg. Géén schijnoplossing zoals een suggestiestrook maar een vrij liggend fietspad!

Petitie

Wij

Inwoners uit o.a. Ypelo, Rectum, Enter, Wierden, fietsers, automobilisten en overige weggebruikers

 

constateren

  • dat er structureel te hard wordt gereden op de Ypeloweg. De (summiere) aanduidingen dat het hier een 60 km-zone betreft is bij tal van weggebruikers onbekend

  • dat het voor menig weggebruiker onduidelijk is waar men wel of niet voorrang heeft of dient te verlenen, hetgeen veel onveilige verkeerssituaties oplevert

  • dat nagenoeg alle grond voor aanleg van een vrij liggend fietspad al in bezit van de Gemeente Wierden is!

  • Na jarenlange discussies binnen Politiek Wierden is nu de tijd aangebroken om concreet door te pakken: waar een wil is, is een (veilige) weg!

 

en verzoeken

Realisatie van een vrijliggend fietspad langs de Ypeloweg, in combinatie met herinrichting van de weg. Zonder beperkingen voor het landbouw- en zakelijk verkeer. En géén schijnoplossingen zoals suggestiestroken, maar investeren in structurele, échte veiligheid voor alle weggebruikers!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Wierden 
Petitieloket:
Petitionaris:
Martin Noeverman 
Organisatie:
#YPELOWEG-VEILIG 

Geschiedenis

Ondertekeningen