You, the petitioner
Sluis2000aug2

Word vriend van de Sluis, geen hekken en hagen rond de sluis

1,553 signatures

De hagen en hekken rond de sluis komen weer terug. Gezellig en ongedwongen flaneren langs de sluis wordt onmogelijk. Ik hou van het sluisgebied zoals het nu is. Dat wil ik zo houden. U ook?

Petition

We

bezoekers, bewoners, ondernemers, passanten, recreanten, schippers en belanghebbende

 

observe

dat er hekken en hagen rond de sluis geplaatst gaan worden. Gezellig flaneren rond de sluis wordt onmogelijk. Ruimtelijk en monumentaal gezien is het een grove aantasting van uitstraling en schoonheid.

 

and request

het sluisgebied te houden zoals het nu is met zijn zichtlijnen en openheid.

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
Leidschendam-Voorburg 
Petition desk:
Closing date:
2018-07-06 
Lead petitioner:
Kees en Barbara de Jeu 
Website:

History

Signatures

Updates

Gesprek met wethouder Kist

Beste ondertekenaars, Met ruim 1500 handtekeningen en een lijst met 15 argumenten zijn we afgelopen donderdag het gesprek aangegaan met wethouder Kist. Hij heeft alles aangehoord en gaat het terugkoppelen met de heer Mulder, gedeputeerde van de Provinciale Staten.

+Read more...

Binnen 2 weken geeft hij een reactie op onze 15 argumenten, Tussentijds blijven we handtekeningen verzamelen en akties bedenken. Want we willen geen hekken en hagen rond de sluis!

2018-04-17