You, the petitioner
There is news!
Rspl025

Woonzorg - zie af van huurverhoging

737 signatures

Nu de sociale en economische omstandigheden in Nederland grondig zijn veranderd ten gevolge van het Coronavirus dringen ondertekenaars van deze petitie met kracht bij de Raad van Bestuur van Woonzorg Nederland er op aan om de voorgenomen jaarlijkse huurprijs-aanpassingen niét door te laten gaan.

Petition

We

Alle bewoners van een huurwoning, in de sociale - en de vrije sector, van Woonzorg Nederland.

 

observe

Dat de bewoners van de woningen van Woonzorg door de medische en economische crisis ten gevolge van Corona dubbel hard zullen worden getroffen. Hun pensioen is al meer dan 10 jaar niet geïndexeerd en worden dubbel getroffen door een dreigende korting op hun pensioen. Daarom vragen de ondertekenaars Woonzorg om dit jaar af te zien van de jaarlijkse huurverhoging en voor 1 keer hun ruime reserves aan te spreken. Die zijn groot genoeg.

 

and request

Woonzorg Nederland in verband met de coronacrisis en de gevolgen daarvan af te zien van de jaarlijkse huurverhoging per 1 juli 2020!

The answer

Petitie gesloten!

Vanaf vandaag, 27 april 2020, is de petitie gesloten. Handtekeningen die nu nog worden geplaatst tellen helaas niet meer mee.

Wij gaan nu de digitale handtekeningen en de honderden papieren handtekeningen verzamelen en zullen alles nog deze week aan de Raad van Bestuur aanbieden. In totaal zullen wij waarschijnlijk op circa 1800 handtekeningen uitkomen. Bedankt voor uw steun!

 

Current status

This petition is not open to collect signatures.

 

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Closing date:
2020-04-26 
Status:
Closed 
Lead petitioner:
Ernst Leupen 
Organisation:
Bewoners De Componist Den Haag 
Website:

History

Signatures

Updates

NOG GEEN REACTIE VAN WOONZORG

Alhoewel het inmiddels al ruim een maand geleden is dat de petitie per post werd aangeboden aan Woonzorg is er tot op heden, 6 juni 2020, nog geen enkele reactie van hen ontvangen. Niet eens een ontvangstbevestiging ! Daarom is er op 3 juni jl.

+Read more...

een rappel aan de voorzitter van de Raad van Bestuur verstuurd met het dringende verzoek nu zo snel mogelijk te reageren.

Wij houden u op de hoogte.

2020-06-05

Petitie gesloten!

Vanaf vandaag, 27 april 2020, is de petitie gesloten. Handtekeningen die nu nog worden geplaatst tellen helaas niet meer mee.

Wij gaan nu de digitale handtekeningen en de honderden papieren handtekeningen verzamelen en zullen alles nog deze week aan de Raad van Bestuur aanbieden. In totaal zullen wij waarschijnlijk op circa 1800 handtekeningen uitkomen. Bedankt voor uw steun!.

2020-04-27

Groot succes!

Inmiddels zijn er meer dan 700 handtekeningen digitaal verzameld. Daarnaast hebben ook nog eens ruim 700 mensen hun handtekening op de papieren versie van de petitie geplaatst.

+Read more...

Bij elkaar dus al meer dan 1.500 sympathisanten. De petitie sluit op 26 april a.s. dus als u nog niet heeft getekend doe dat dan alsnog en zo snel mogelijk. Bij voorbaat dank.

2020-04-22