U, de petitionaris
Afbeelding1

Woongenot Schrijversbuurt Eindhoven wordt aangetast door komst GameCentre

280 ondertekeningen

Een GameCentre met horeca zal het woongenot van de Schrijversbuurt gaan aantasten. Groepen bezoekers, ook van buiten de stad, zullen toenemende verkeersdruk en parkeer- en geluidsoverlast voor de buurt veroorzaken.

Petitie

Wij

bewoners van de Schrijversbuurt en omliggende straten van de HH Kerk.

 

constateren

  • Een GameCentre met horeca en gemiddeld 150 bezoekers (groepen vrienden/personeel) per dag, 7 dagen per week, van 10.00 uur tot 24.00 uur gaat voor overlast (parkeren, geluid, verkeer) zorgen rondom de HH Kerk in de Ploegstraat.

  • Een entertainmentbedrijf van deze omvang leidt tot ernstige aantasting van woon- en leefklimaat in de Schrijversbuurt (getypeerd als ‘woonwijk met een dorpse woonkwaliteit’).

  • Een GameCentre is in strijd met de bestemming ‘maatschappelijke voorzieningen’.

 

en verzoeken

  • Dat de Gemeente Eindhoven geen vergunning verleent voor een GameCentre (entertainment) omdat dit een ernstige aantasting is van het woon- en leefklimaat in de Schrijversbuurt.

  • We zijn graag bereid om over alternatieven te praten, bijvoorbeeld een kleinschalige woonbestemming.

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
Eindhoven 
Petitieloket:
Einddatum:
05-03-2019 
Petitionaris:
Bert Vinken 
Website:

Geschiedenis

Ondertekeningen

Nieuws

Website schrijversbuurt

Om de ontwikkelingen rond de herbestemming beter te kunnen volgen zijn we een website aan het inrichten. Een eerste opzet is te zien op: Schrijversbuurt.home.blog.

09-04-2019