U, de petitionaris
5d4e6be8bb0f5

Woningcorporatie Mitros, stop met de verkoop van huurwoningen

367 ondertekeningen

Woningcorporatie Mitros verkoopt absurd veel van zijn huurwoningen en bouwt er veel te weinig voor terug. Wat ze bouwen is buiten de stad. Hierdoor ontstaat segregatie. Utrecht wordt een stad voor de rijken. Volkswijken verliezen hun karakter. Stop hiermee, Utrecht is van ons allemaal!

Petitie

Wij

Huurders van Mitros, andere corporaties en overige sympathisanten uit het hele land

 

constateren

  • dat Mitros buitensporig veel woningen verkoopt.
  • Hierdoor dreigt Utrecht een stad voor de rijken te worden. Mitros beweert gemengde wijken te willen creĆ«ren, maar dit is ongeloofwaardig.
  • De verkoop lijkt ongeremd.
  • Mitros bouwt veel te weinig bij en doet dit op hele andere, minder aantrekkelijke plaatsen.
  • De corporatie verzaakt hiermee in zijn taak als wooncorporatie: zorgen voor voldoende betaalbare woonruimte voor lagere inkomens.

 

en verzoeken

Mitros hiermee op te houden. De stad is er voor iedereen, ook voor mensen met een lager inkomen. Mitros, ga terug naar je kerntaak: zorgen voor voldoende woonruimte voor mensen met een lager inkomen. Jullie zijn vervreemd van jullie eigen achtergrond!

Ondertekenen

 
We e-mailen u een link waarmee u uw ondertekening kunt bevestigen. Uw gegevens worden niet doorgespeeld aan derden en blijven bij de Stichting Petities.nl. Meer hierover leest u in onze privacyverklaring.

Details

Ontvanger:
woningcorporatie 
Petitieloket:
Petitionaris:
Steven van der Jagt 

Geschiedenis

Ondertekeningen