You, the petitioner
5d4e6be8bb0f5

Woningcorporatie Mitros, stop met de verkoop van huurwoningen

363 signatures

Woningcorporatie Mitros verkoopt absurd veel van zijn huurwoningen en bouwt er veel te weinig voor terug. Wat ze bouwen is buiten de stad. Hierdoor ontstaat segregatie. Utrecht wordt een stad voor de rijken. Volkswijken verliezen hun karakter. Stop hiermee, Utrecht is van ons allemaal!

Petition

We

Huurders van Mitros, andere corporaties en overige sympathisanten uit het hele land

 

observe

  • dat Mitros buitensporig veel woningen verkoopt.
  • Hierdoor dreigt Utrecht een stad voor de rijken te worden. Mitros beweert gemengde wijken te willen creëren, maar dit is ongeloofwaardig.
  • De verkoop lijkt ongeremd.
  • Mitros bouwt veel te weinig bij en doet dit op hele andere, minder aantrekkelijke plaatsen.
  • De corporatie verzaakt hiermee in zijn taak als wooncorporatie: zorgen voor voldoende betaalbare woonruimte voor lagere inkomens.

 

and request

Mitros hiermee op te houden. De stad is er voor iedereen, ook voor mensen met een lager inkomen. Mitros, ga terug naar je kerntaak: zorgen voor voldoende woonruimte voor mensen met een lager inkomen. Jullie zijn vervreemd van jullie eigen achtergrond!

Sign this petition

 
We e-mail you a link to confirm your signature. Your data will not be shared with third parties and remains with the Stichting Petities.nl. Your name and place of residence will only appear if you choose this. Read more about this in our privacy statement.

Details

Addressed to:
woningcorporatie 
Petition desk:
Lead petitioner:
Steven van der Jagt 

History

Signatures